Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

En av de mest strömmade HBO-serierna släpps på Blu-ray, 4K Blu-ray och DVD(!) 17 juli - kan förbeställas nu.

Av / 2023-03-21 - 18:14
The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

Även om strömningstjänster växer i antal och kvaliteten ständigt förbättras, finns det några filmer och serier som kan vara värda att äga en fysisk kopia av. På så sätt är du garanterad att ha ditt favoritinnehåll tillgängligt när Wi-Fi strejkar eller strömningstjänsten har tekniska problem. I värsta fall kan det också hända att en populär serie försvinner från den tjänst du prenumererar på, och då kan goda råd vara dyra!

HBO-serien The Last of Us riskerar förmodligen inte att tas bort snart: Thrillerserien baserad på Playstation-spelet med samma namn har fått stående ovationer från professionella kritiker och vanliga TV-tittare. Serien följer Joel (Pedro Pascal) och Ellie (Bella Ramsey) som överlevande i ett postapokalyptiskt USA. Det har redan bekräftats att det kommer att bli en säsong 2, och snart kommer fysiska kopior av den första säsongen att släppas.

Läs också Positiv zombie-överraskning! Pedro Pascal tillför något uppfriskande nytt till en (relativt) utsliten genre.

The Last of Us på 4K Blu-ray, Blu-ray och DVD

The Last of Us har varit bland de mest strömmade serierna på HBO Max sedan den hade premiär i januari, och är också bland de mest sedda på linjär-tv-kanalen HBO. Därför kommer det inte som någon större överraskning att Warner Bros också kommer att sälja fysiska kopior av serien.

The Last of Us säsong 1 släpps på både 4K BD, vanlig Bluray och DVD i sommar. 4K-upplagan kommer också i en Limited Edition Steelbook-version i Europa.

Förutom de 9 avsnitten följer det då med exklusivt extramaterial, till exempel dokumentären ”The Last of Us: Stranger Than Fiction” om hur realistiska händelserna i serien kunde vara. Den innehåller också bakgrundsmaterial från produktionen, som inkluderar arbetet med att anpassa The Last of Us från spel till serie. Kommentarspår nämns däremot inte.

Enligt Blu-ray.com kommer 4K Blu-ray-utgåvan med Dolby Vision HDR-videoformat och Dolby Atmos-surroundljud.

Tillgänglighet

The Last of Us säsong 1 (4K BD, vanlig Bluray och DVD) har ett släppdatum den 17 juli, men är möjligt att förbeställa nu. Vi hittade 4K-utgåvan tillgänglig på CDON.com.

Läs också Fin TV till PlayStation 5 Sonys kompakta OLED-skärm har en utmärkt bild- och ljudkvalitet, även om spelresponsen hade kunnat vara ännu snabbare.
Läs också Panasonic DP-UB9000 Panasonic DP-UB9000 har allt som behövs för att göra filmupplevelsen fulländad. Och det gör ju ingenting att den är byggd som en stridsvagn!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Rulla till toppen