Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Se trailern för Kevin Costners nya westernserie

Del 1 har premiär den 28 juni och trailern finns att se nu!

Av / 2024-02-28 - 17:26
Se trailern för Kevin Costners nya westernserie

Kevin Costner har haft stora framgångar med sin roll som ranchägaren John Dutton i serien Yellowstone. Nu är han på väg att släppa sitt nya västernepos: Filmserien Horizon: An American Saga kommer att släppas i fyra delar, och trailern för den första filmen är nu tillgänglig. Del 1 går upp på bio den 28 juni, medan del 2 följer den 16 augusti. Filmerna tar oss till Amerika efter inbördeskriget, med en konflikt mellan kavallerisoldater och ursprungsbefolkningar i en naturskön miljö.

Läs också Slut på Yellowstone - ny Costner-western på gång Kevin Costner är för närvarande i konflikt med Paramount/Taylor Sheridan om Yellowstones framtid - nu skjuter han sin egen western. Samtidigt skiljer sig skådespelarlegenden.
Postern för Horizon: An American Saga. (Warner Brothers)

Horizon: An American Saga är Costners ”baby”

Kevin Costner bidrar som producent, manusförfattare, regissör och skådespelare i Horizon-serien, som har varit ett av hans favoritprojekt under en period på nästan 30 år. Det sägs att han till och med har tagit ett lån på sitt hus för att finansiera filmerna!

Foto: Warner Brothers

I Horizon medverkar också Costners egen son Hayes, samt Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt och Jamie Campbell Bower.

Costner producerar tillsammans med Howard Kaplan och Mark Gillard. Filmerna kommer mer än 30 år efter att Costner vann en Oscar för regin av Dansar med vargar, som också vann priset för bästa film.

Costner har sagt:

Vi har många västernfilmer som inte är så bra eftersom de förenklas [men] det här är inte Disneyland. Det här är verkliga livet. Människor som bara kämpar sig fram, kvinnor som bara försöker hålla sina familjer rena och mätta … Jag dras till det.

Jag kommer alltid att ha eldstrider, men jag dras till de små saker som människor var tvungna att uthärda. Så för mig var Horizon värt att hålla fast vid eftersom jag kände att jag ville berätta om det.

Den växte och växte och växte tills jag plötsligt insåg att jag bara var tvungen att göra den, och jag var tvungen att lita till mig själv ekonomiskt för att göra det – vilket inte är det smartaste. Men jag räknar med att filmen talar högre än något jag kan säga.

Källa: The Hollywood Reporter

Se traileren nedan!

Läs också Så Yellowstone var inte (helt) död Paramount bekräftar nu att den sista delen av Yellowstone verkligen kommer - nästa år.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen