Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Kevin Costner lämnar Yellowstone – skjuter nu ny western!

Kevin Costner är för närvarande i konflikt med Paramount/Taylor Sheridan om Yellowstones framtid - nu skjuter han sin egen western. Samtidigt skiljer sig skådespelarlegenden.

Av / 2023-05-03 - 21:02
Kevin Costner lämnar Yellowstone – skjuter nu ny western!

Som vi skrev om förra veckan är det fullskaligt krig Yellowstone-lägret.

Det har varit ett dödläge i produktionsstoppet av den megapopulära serien sedan november förra året, då Paramount i slutet av året (mycket överraskande!) tillkännagavs att säsong 5 skulle delas upp i två delar, med premiär för del II någon gång ”sommaren 2023″.

Läs också Kevin Costner lämnar Yellowstone Två stora egon står mot varandra i Yellowstone - nu är det bekräftat att Costner lämnar.

Anledningen till konflikten ska vara att showens obestridda stjärna, Kevin Costner (som spelar den kompromisslösa boskapsbaronen John Dutton) menar att inspelningen av Yellowstone tar för mycket tid, så att han inte får tid för sina egna projekt.

Dessutom kommer Costners och serieskaparen Taylor Sheridans stora egon i vägen för att lösa den infekterade konflikten.

Det har nu gått så långt att det har bekräftats (!) att Costner (permanent) lämnar Yellowstone.

Det enda som för närvarande är oklart är om Paramount/Sheridan kommer att kunna övertyga stjärnan att återvända till inspelningen så att de sista fem avsnitten av säsong 5 kan slutföras.

Läs också I Montana är det valår I femte säsongen av Taylor Sheridans succéserie läggs all Montanas makt i Dutton-dynastins händer.

Samtidigt meddelas det nu att Costner redan är ingång med inspelningen av del två av sin egen episka western, Horizon: An American Saga.

Inspelningen började i St. George, Utah, den här veckan.

Horizon utspelar sig vid tiden för det amerikanska inbördeskriget och handlar om expansionen västerut.

Sagan ska vara uppdelad på fyra delar och sträcker sig över en femtonårsperiod.

Inspelningen av del 2 av ”Horizon” pågår (Foto: Shelley E. Palmer/Facebook)

I Horizon är Costner regissör, manusförfattare och skådespelare. I det stjärnspäckade filmeposet kommer vi också att få se Abbey Lee, Michael Rooker, Sienna Miller, Giovanni Ribisi, Sam Worthington, Will Patton och Luke Wilson i stora roller.

Den 68-årige legenden Costner har tidigare regisserat två mycket sevärda västernfilmer:

Yellowstone - Series - Paramount Kevin Costner - Yellowstone Yellowstone, sesong 5_a (1) Yellowstone, sesong 5_a (3)
<
>
Yellowstone, säsong 5 (Foto: SkyShowtime)

Nu när inspelningen av Horizon är i gång kan vi nog glömma att få se del II av Yellowstone, säsong 5 i sommar – om någonsin …

Det är nu upplagt för att Matthew McConaughey kommer att bli den nya stjärnan i Yellowstone-universumet – antingen i en förlängning av dagens serie eller i form av en ny spin-off där flera av dagens ledande roller återfinns.

Läs också Redo för Yellowstone Spekulationerna har nu bekräftats - skådespelarikonen blir en del av Yellowstone-universumet.

PS! Det är inte bara på jobbet som Costner för närvarande är i konflikt. I går kväll meddelades att hans fru sedan 18 år, Christine Costner, har ansökt om skilsmässa.

Livet ska inte vara lätt för en hårdhudad cowboy.

Läs också Här ser du Yellowstone! Serieskaparen Talyor Sherdian är bland de hetaste namnen i strömningsbranschen idag - men var (och hur) får du se alla hans eminenta serier?

Det finns redan två prequel-serier från Yellowstone-universumet, 1883 (2021) och 1923 (2023), samt att två spin-off-serier är på gång:

  • 1883: The Bass Reeves Story (spin-off av 1883)
  • 6666 (spin-off av Yellowstone)
Yellowstone, säsong 5 (Foto: SkyShowtime)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är snart över!

Snart är väntan över!

Släpp drakarna loss!

Spionuppföljare

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Dags för mer fransk romantik

No more Netflix...!

Ny trailer från kostymdramats värld

Trailern är här!

Komedilegenden återvänder till sina rötter!

Väntan är över!

Rulla till toppen