Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny trailer till ”Kastanjemannen”

Netflix har släppt den första trailern till den kommande danska serien ”Kastanjemannen”.

Av / 2021-09-17 - 12:00
Ny trailer till ”Kastanjemannen”

Det har bara gått nio månader sedan Netflix släppte sin förra danska TV-serie, den smått övernaturliga thrillern Equinox.

Läs också Mystiskt danskt försvinnande! Med Equinox levererar Netflix en av sina bästa nordiska produktioner.

Nu finns det en ny trailer, och nya bilder, till den kommande serien Kastanjemannen.

Serien är en karaktärsdriven thriller med rötter i Nordic Noir-genren. Serien är baserad på Søren Sveistrups hyllade roman med samma namn, som har blivit översatt till 28 språk och givits ut i 50 länder.

Kastanjemannen_5-989x556 Kastanjemannen_6-989x659 Kastanjemannen_3-989x659 Kastanjemannen_4-989x556 Kastanjemannen_2-989x659 Kastanjemannen_9-989x495 Kastanjemannen_7-989x659 Kastanjemannen_8-989x659
<
>
Kastanjemannen (Foto: Netflix)

 

I pressmeddelandet står följande om handlingen:

Kastanjemannen utspelar sig i en lugn förort till Köpenhamn, där polisen gör en fruktansvärd upptäckt en blåsig oktobermorgon. En ung kvinna hittas brutalt mördad på en lekplats och hennes ena hand saknas. Bredvid henne ligger en liten figur gjord av kastanjer. Den ambitiösa unga kriminalaren Naia Thulin (Danica Curcic) tilldelas fallet tillsammans med sin nya partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). De upptäcker snart ett mystiskt bevis på kastanjemannen – bevis som kan kopplas till dottern till politikern Rosa Hartung (Iben Dorner), som försvann ett år tidigare och anses vara död.

I rollerna syns bland annat Danica Curcic (The Mist, Equinox), Mikkel Boe Følsgaard (Borgen, A Royal Affair), Iben Dorner (Borgen), Lars Ranthe (En runda till) och David Dencik (Chernobyl, James Bond ‘No Time To Die’).

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

Kastanjemannen lanseras globalt på Netflix i höst.

Kastanjemannen
Kastanjemannen (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen