TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Night Sky kommer snart till Prime Video

J.K. Simmons och Sissy Spacek spelar huvudrollerna i Amazons nya storserie.

forfatter
Publicerad 2022-03-20 - 14:31

Prime Video har avslöjat premiärdatumet för den kommande dramaserien Night Sky.

Seriens ursprungliga namn var Lightyears och hade Ed O’Neill och Sissy Spacek (Carrie, Bloodline) i huvudrollerna. Spacek är fortfarande kvar, men J.K. Simmons (Spider-Man: No Way Home) har ersatt O’Neill.

Night Sky sesong 1 4
J.K. Simmons, ”Night Sky, säsong 1” (Foto: Prime Video)

Serien handlar om Irene (Spacek) och Franklin York (Simmons), ett par som för ett par år sedan upptäckte en kammare begravd i deras trädgård som på något oförklarligt sätt leder till en konstig, ödslig planet.

Ända sedan dess har paret vaktat sin hemlighet noga, men när en gåtfull ung man (Chai Hansen) dyker upp blir det snabbt slut på den lugna tillvaron – och den mystiska kammaren som de trodde att de kände så väl visar sig vara mycket mer än de någonsin föreställt sig …

Night Sky har global premiär 20 maj.

Night Sky sesong 1 3 989x989 1 Night Sky sesong 1 2 989x556 1
<
>
"Night Sky, säsong 1" (Foto: Prime Video)

 

Serien är skriven av Holden Miller, med Daniel C. Connolly som serieskapare och exekutiv producent. I andra huvudroller ser vi Cass Buggé, Piotr Adamczyk, Lowrey Brown, Ian Owens, Lily Cardone och Beth Lacke.

Alla åtta avsnitt släpps på premiärdagen. Tyvärr har Prime Video ännu inte släppt någon trailer.

Läs också Hjälp! Här behövs Viagra! Adrian Lyne är känd för erotiska thrillerklassiker som ”Farligt begär” och ”9 1/2 vecka”. Kan han få blodet att svalla igen?
Deep Water 12
Annons
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna en kommentar

Svensk deckare från Disney Disney gör serie av den svenska kriminalsuccén Koka björn.
Fungerar Willow-magin 2022? Disney försöker andas nytt liv i 80-talsklassikern.
Kommer redan i december! SkyShowtime släpper idag en ny trailer för Taylor Sheridan-serien 1923 - och tidigarelägger premiären!
Stallone gör en underhållande comeback Sly Stallone gör en mer än hygglig comeback som seriös skådespelare i en ojämn maffiakomedi.
Ny dansk Netflix-serie har premiär 5 januari 2023 Serien består av sex avsnitt, och bland skådespelarna finns Zlatko Buric, Mikael Bertelsen och Mads Brügger.
Den starkaste säsongen! I den tredje omgången av komedisocialdramat Pörni gör Henriette Steenstrup sin starkaste säsong.
Följ Ljud & Bild