TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Maskineriet återvänder

Se den första trailern till andra säsongen av ”Maskineriet”.

forfatter
Publicerad 2022-05-10 - 01:06

Få nordiska serier har väl fått tuffare kritik av recensenterna Maskineriet. Men Viaplay har inte gett upp Kristoffer Joners och Hanna Alströms stjärnglans och lanserar säsong 2 den 5 maj.

Viaplay lovar ”nagelbitande spänning, action och brutala förhållanden”.

Nu har den första trailern kommit:

Säsongen börjar med att huvudpersonen Olle Hultén (Kristoffer Joner) avtjänar ett fängelsestraff i Sverige och hoppas på att bli frisläppt för gott uppförande. Men utsikterna för att släppas hotas av att Olle anklagas för medverkan till ett mord som hans exfru Monika (Emilia Roosmann) har begått.

Intrigerna tätnar när Olles och Monikas son tar sin skolklass som gisslan, för att få ut sina föräldrar från fängelset. Frågan är nu hur långt Olle är villig att gå för att rädda sig själv och sin familj?

Läs också Alla nya streamingtitlar i maj Dessa serier/filmer kan du streama i maj – och nu kommer Stranger Things tillbaka!
Stranger Things sesong 4 1

Roshi Hoss gör en av de mer framträdande rollerna. I ett pressmeddelande säger hon så här:

– Det var utvecklande och väldigt speciellt för mig. Det är min första dramaserie där jag har en större roll. Richard Holm är en av de bästa regissörerna jag jobbat med. Han utmanade mig, han utvecklade mig och han såg direkt hur jag ville absorbera in alla lärdomar han hade, så han höll inte tillbaka och det är en stor anledning till att jag känner mig vassare än någonsin med mitt skådespeleri.

Maskineriet sesong 2 2
Maskineriet (Foto: Viaplay)

Förutom ovan nämnda Joner, Alström och Roosmann ser vi Julia Schacht (Beforeigners) och Anastasios Soulis i andra roller.

Säsong två av Maskineriet består av sex avsnitt och regissör även för andra säsongen är Richard Holm. Producenter är Martin Persson, Mia Welin, samt exekutiv producent Miira Paasilinna för Anagram Sverige. Jon Petersson är exekutiv producent för NENT Group.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick är (äntligen!) tillbaka Endast få dagar kvar tills Maverick flyger igen - i Top Gun 2.
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Se den första Avatar 2-trailern Nu är trailern till James Cameron efterlängtade (?) uppföljare till megasuccén Avatar här.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend