Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Kungen av Netflix!

Det finns bara en kung på Netflix: Chris Hemsworth. Nu kommer uppföljaren.

Skrivet av / 2020-05-08 - 15:32
Kungen av Netflix!

Det är mycket möjligt att Joe Exotic från den, milt sagt, extrema reality-serien Tiger Kingtycker att han är kungen av Netflix. Men med sina 34 miljoner visningar under de första 10 dagarna kan han knappt betraktas som en liten prins om man jämför med den australiske actiongiganten Hemsworth.

Chris ”Thor” Hemsworth har med sin senaste actionfilm Extraction slagit de flesta av strömningsjättens rekord.

24 april var det premiär för Netflix-filmen där Tyler Rake (Hemsworth) spelar är en psykiskt sargad elitsoldat som hyr ut sina ”tjänster” till högstbjudande. Han arbetar i en löst sammansatt organisation som tar högprofilerade jobb och får feta checkar efteråt.

När han åtar sig uppdraget att befria den kidnappade sonen till en knarkbaron bryter hela helvetet löst – och publiken älskar uppenbarligen vad de ser.

 

I sina tittarsiffor visar Netflix prognoser att smått vansinniga 90 miljoner har sett filmen under de första fyra veckorna. Vilket är all time high för en Netflix-film.

Läs vår recension av Extraction här!

Inte så konstigt att det redan pratas om en uppföljare alltså, eftersom filmens manusförfattare (Joe Russo) redan har skrivit på ett kontrakt om att göra fortsättningen på historien.

I samband med att kontraktet undertecknades sade Russo följande till Deadline: ”We’re not committing yet to whether that story goes forward, or backward in time. We left a big loose ending that leaves question marks for the audience.”

Hemsworth är för närvarande inte associerad med någon uppföljare, men antydde för ett par dagar sedan på sitt Instagram-konto att det inte är osannolikt alls …

 

Extraction_4-1-989x659 Extraction_1-1-989x658 Extraction_3-1-989x659 Extraction_5-989x659
<
>
Extraction (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kevin Costner presenterar "Horizon: An American Saga"

Aquaman kommer hem till dig

Veronika - se den nya trailern!

Ronja Rövardotter i tv-serieformat

Ny nordisk kriminalserie på SkyShowtime

Det blir inte snabbare än så här!

Senaste societetsnytt från London anno 1815

Slår alla rekord!

Redo för en ny omgång?

Popdrottningen kommer hem till dig!

Nu blir det nordisk seriefest!

Comeback kid?

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen