Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ja! Det kommer en säsong 2 av The Bear

Redan i sommar får vi återse det härliga gänget i det kaotiska Chicagoköket.

Av / 2023-05-11 - 13:48
Ja! Det kommer en säsong 2 av The Bear

Från en smörgåsbutik i Chicago kokade Disney+ ihop en av förra årets största feelgood-serier. The Bear kom som en mörk häst och tog publiken med storm.

Vi får följa med till det smått dystra sandwich-haket The Original Beef of Chicagoland, i ett av Chicagos klart mer slitna områden. Här drev under många år den skicklige kocken och ”kreativa” bokföraren Michael (Jon Bernthal) den mytomspunna streetfood-restaurangen som sägs servera bäst – och mest ”greasy” – sandwichar i USA.

Helt oförhappandes hamnar plötsligt ”arvet” och familjeplikten att driva vidare livsverket hos hans ovetande bror, Camry (Jeremy Allen White). Men Camry kommer från en helt annan matlagningsskola än den mer ostädade brodern.

Läs också Höstens feelgood! Från insidan av en sandwich-restaurang i Chicago kokar Disney+ en av höstens största feelgood-serier.

Disney+ meddelar idag att den kritikerrosade succéserien kommer att ha premiär säsong 2 i sommar.

 

The Bear, sesong 1 (13) The-Bear-sesong-1-13 The Bear, sesong 1 (11) The Bear, sesong 1 (10) The Bear, sesong 1 (12) The Bear, sesong 1 (6) The Bear, sesong 1 (2) The Bear, sesong 1 (3) The Bear, sesong 1 (5) The Bear, sesong 1 (4)
<
>
The Bear, säsong 1 (Foto: Walt Disney)

Säsong 2 följer Carmy, Sydney och Richie när de arbetar för att förvandla deras lilla dystra sandwich-hak till en ny nivå. Medan de strippar ner restaurangen till betongen gör personalen sina egna transformativa resor och tvingar var och en att konfrontera sitt förflutna och ta reda på vilka de vill vara i framtiden.

Naturligtvis visar det sig att det enda som är svårare än att driva en restaurang är att öppna en ny restaurang, och teamet måste jonglera den vansinniga byråkratin med den kreativa utmaningen med planering av menyn. De nya förutsättningarna ger också ett nytt fokus på gästnöjdhet, kundfokus och samarbete mellan kollegorna.

The Bear, säsong 1 (Foto: Walt Disney)

Förutom White, Edebiri och Moss-Bachrach får vi också se Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt och nykomlingen Molly Gordon i rollerna.

Skapare av The Bear är Christopher Storer.

Läs också Game over! Paramount bekräftar nu att Yellowstone-serien inte får någon fortsättning.

Säsong 2 har premiär på Disney+ den 19 juli.

Alla 10 avsnitt kommer att kunna strömmas samma dag.

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen