Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

HBO Max kommer till Europa och Norden

Ersätter HBO Nordic under 2021 och visar premiärer av en rad storfilmer.

Skrivet av / 2020-12-04 - 10:34
HBO Max kommer till Europa och Norden

Den 27:e maj lanserade Warner den nya strömningstjänsten HBO Max, men bara för de amerikanska tittarna. Det har länge spekulerats om och när tjänsten skulle komma till Europa, och nu är det bekräftat att den kommer ”under 2021”. Beskedet kom från Andy Forssell, global chef för HBO Max, på en konferens.

Läs också Nu börjar det: HBO Max har startat i USA I dag startar HBO och WarnerMedia sin nya strömningstjänst i USA. Kan HBO Max bli en värdig utmanare till Netflix?

HBO Max lockar med ett stort arkiv av underhållning. Förutom välkända och älskade HBO-titlar som Game of Thrones finns filmer och serier från Warner-portföljen, inklusive Cartoon Network, CNN, DC Comics, HBO Originals, TNT, Crunchyroll och Sesam Workshop. HBO Max har mer än 10 000 timmars innehåll och ett betydligt bredare utbud än HBO Nordic som vi har här hemma i Sverige. Planen är att HBO Nordic ska ersättas av HBO Max under 2021.

Inte nog med det: Warner Bros har också meddelat att alla filmer de släpper 2021 kommer att ha bio- och strömningspremiär samma dag! Det skriver New York Times. Detta innebär att efterlängtade titlar och stora produktioner som Suicide Squad 2, Godzilla vs Kong, Dune och Matrix 4 kommer att kunna strömmas på HBO Max samtidigt som de släpps på bio.

Läs också Gal Gadot flyr till HBO När Corona-pandemin fortsätter härja och många biografer har stängt, släpps storfilm efter storfilm direkt på strömningstjänsterna.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

Klar för Netflix!

Outer Range säsong 2 närmar sig

Här är TRON: Ares

Kevin Costner presenterar "Horizon: An American Saga"

Aquaman kommer hem till dig

Veronika - se den nya trailern!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen