TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

HBO lanserar egen serie för Jon Snow!

HBO Max tillkännager nu ytterligare en spin-off-serie från Game of Thrones-universumet.

forfatter
Publicerad 2022-06-20 - 12:13

Naturligtvis måste man spinna vidare på Game of Thrones, den största framgången genom tiderna. Game of Thrones är en av de mest populära serierna någonsin, mätts i antal tittare. Det sista avsnittet av säsong 8 var det mest sedda avsnittet av någon HBO-serie, någonsin.

Läs också Game of Thrones, säsong 8 Visuellt storslagen avslutning av tidernas största TV-serie, men med en viss känsla av hastverk och lite haltande sammanhang.

Det har länge varit känt att HBO arbetar med prequel-serierna House of the Dragon och 10 000 Ships, men nu tillkännager HBO Max ännu en spin-off-serie från det varierade Game of Thrones-universumet.

Läs också Splitter ny trailer - House of the Dragon! HBO har nu släppt den första trailern från den kommande Game of Thrones prequel-serien.
House of the Dragon sesong 1 19

En av seriens mest populära rollfigurer, oäktingen till (huvudlöse) Ned Stark, Jon Snow (Kit Harrington), får sin egen serie.

Jon Snow (Kit Harrington) (Foto: HBO Max)

The Hollywood Reporter rapporterar att Kit Harrington redan har skrivit på kontraktet för att reprisera sin roll som Jon Snow i den kommande serien.

Den nya serien har ännu inte namngetts, eller fått premiärdatum. Så tidigt i utvecklingsstadiet är det enda HBO avslöjar är att handlingen kommer att äga rum i tid efter Game of Thrones, säsong 8.

För hans rollfigur kulminerade den åttonde säsongen med att Snow lärde sig att han var den rättmätiga arvingen till järntronen – men den ståndaktiga enstöringen, med sin moraliska kompass, red ut i ”The Haunted Forest” med sin varghund.

Vad framtiden har i sitt sköte för den populära rollfiguren får vi nog vänta till 2024 innan det avslöjas.

Läs också 10 år: Game of Thrones! I dag är det tio år sedan världens största TV-serie hade premiär.

Det är dock bara två (!) månader kvar (22 augusti) tills House of the Dragon släpps!

 

 

Annons
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna en kommentar

Svensk deckare från Disney Disney gör serie av den svenska kriminalsuccén Koka björn.
Fungerar Willow-magin 2022? Disney försöker andas nytt liv i 80-talsklassikern.
Kommer redan i december! SkyShowtime släpper idag en ny trailer för Taylor Sheridan-serien 1923 - och tidigarelägger premiären!
Stallone gör en underhållande comeback Sly Stallone gör en mer än hygglig comeback som seriös skådespelare i en ojämn maffiakomedi.
Ny dansk Netflix-serie har premiär 5 januari 2023 Serien består av sex avsnitt, och bland skådespelarna finns Zlatko Buric, Mikael Bertelsen och Mads Brügger.
Den starkaste säsongen! I den tredje omgången av komedisocialdramat Pörni gör Henriette Steenstrup sin starkaste säsong.
Följ Ljud & Bild