Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Disney ger en smygtitt på den nya ”TRON: Ares” -filmen

Den tredje långfilmen i TRON-serien kommer att gå upp på biograferna 2025.

Av / 2024-03-01 - 15:27
Disney ger en smygtitt på den nya ”TRON: Ares” -filmen

Igår kväll släppte Disney en smygtitt på TRON: Ares, den tredje filmen i TRON-serien. Filmen började produceras i januari i Vancouver och är planerad att släppas 2025.

TRON: Ares är uppföljaren till science fiction-klassikern TRON från 1982 och storfilmen TRON: Legacy från 2010.

Smygtitt på TRON: Ares

Disney håller för närvarande sina kort ganska nära bröstet, men har gett oss en smygtitt på vad som sannolikt kommer att vara en av huvudpersonerna i filmen:

(Foto: Disney)

Handlingen i TRON: Ares följer ett mycket sofistikerat datorprogram, Ares, som skickas från den digitala världen till den verkliga världen på ett farligt uppdrag, vilket markerar mänsklighetens första möte med AI-varelser.

TRON: Ares regisseras av den norske regissören Joachim Rønning, som bland annat har gjort Pirates of the Caribbean, Kon-Tiki och Max Manus. Han säger:

”Jag ser fram emot att vara en del av TRON-serien och att få visa den nya filmen för fans över hela världen. TRON: Ares bygger vidare på arvet av banbrytande design, teknik och berättande. Nu mer än någonsin känns det som rätt tid att återvända till matrisen (The Grid).”

I filmen medverkar Jared Leto, som också har samproducerat filmen. Dessutom medverkar Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan och Gillian Anderson.

Förutom Leto är Sean Bailey, Jeffrey Silver, Justin Springer, Jared Leto, Emma Ludbrook och Steven Lisberger också bland producenterna, med Russell Allen som exekutiv producent.

Vem som ligger bakom filmmusiken till Tron: Ares är för närvarande okänt. Kanske kommer Daft Punk att upprepa succén med TRON: Legacy, eller kanske blir det en helt annan artist?

Läs också Aquaman kommer hem till dig Snart kommer du att kunna strömma en av förra årets superhjälte-blockbusters.
Läs också Kevin Costner presenterar "Horizon: An American Saga" Del 1 har premiär den 28 juni och trailern finns att se nu!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen