Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Ny produktserie för arbete hemifrån

Poly vill vara med på marknaden för professionellt ljud och video till de som jobbar hemifrån.

Poly Studio P-Series är enheter som ska underlätta för personer som jobbar hemifrån, på samma gång som IT-avdelningen får verktyg så att de kan ge support åt användare som sitter hemma i köket eller arbetsrummet.

Användarna ska ha enheter som både har så snygg design att man vill ha dem stående framme och som förbättrar möteskvaliteten till en professionell nivå jämfört med att använda den bärbara datorn som en videotelefon, skriver Poly i ett pressmeddelande.

”Vi befinner oss i en ny era där människor arbetar tillsammans både virtuellt och fysiskt i klassrum, på sjukhus, i konferensrum, kort sagt: överallt”, säger executive vice president and general manager of global products hos Poly, och fortsätter:

”Din konferensutrustning är det viktigaste ledet i kedjan eftersom den avgör hur du ser ut på ett möte och det gör hela skillnaden för om du ska kunna åstadkomma det du vill. Poly Studio P-Series ger dig förtroendet att kunna fokusera 100 procent på det du faktiskt gör. ”

Poly Studio P5 Webcam, Poly Studio P15 Videobar och Poly Studio P21 Personal Meeting Display är de tre enheterna som påstås uppfylla allas behov, från bokföringsassistenter till chefer, lovar Poly.

Annons

Poly Studio P5 Webcam

Poly Studio P5

Poly Studio P5. (Foto: Poly)

Personlig webbkamera med kameraoptik som är optimerad för videosamtal. Poly Studio P5-webbkameran har 1080p-upplösning och 4x digital zoom och levereras med en inbyggd mekanisk ”privacy shutter”, riktningsbestämd mikrofon och integrerad USB-anslutning till headsets för plug-and-play-anslutning av ljud.

Poly Studio P15 Videobar

Poly Studio P15

Poly Studio P15. (Foto: Poly)

Personlig videobar med 4K-upplösning, automatisk beskärning av bilden på den som pratar samt en integrerad högtalare och mikrofonuppsättning med så kallad NoiseBlock AI-teknik som blockerar bakgrundsljud.

Poly Studio P21 Personal Meeting Display

Poly Studio P21

Poly Studio P21. (Foto: Poly)

Annons

Videokonferensskärm inklusive 21-tums skärm, kamera av hög kvalitet och allt-i-ett-ljud. Längs skärmens finns inbyggd belysning som justeras dynamiskt så att användaren syns tydlig och videokvaliteten optimeras, även om man sitter i motljus. USB-anslutning gör att Poly Studio P21 fungerar med alla videokommunikations-appar som körs på PC och Mac.

Poly hävdar också att de underlättar att lösa IT-avdelningens stora utmaning när det gäller hantering av många enheter som finns på privata adresser och i privata nätverk. Detta gäller både när support ska ges och när säkerheten ska hanteras, samt när videopaket för möten ska köpas till hundratals anställda.

Läs mer om produkterna och se priser här.

forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.