Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

CES 2023: Smygtitt på Volkswagen ID.7

På CES-mässan i Las Vegas fick vi en glimt av Volkswagens elektriska långmilare ID.7!

Av / 2023-01-07 - 14:36
CES 2023: Smygtitt på Volkswagen ID.7

Volkswagen är en av många biltillverkare som visar upp sina koncept på teknikmässan i Las Vegas. Den tyska biltillverkaren har bara en pytteliten monter i det centrala området i det massiva Las Vegas Convention Center (LVCC). Men innehållet är spännande!

Inuti en svart liten låda fick inbjudna en smygtitt på Volkswagens nya elbil: Sedanen ID.7, baserad på konceptbilen ID.Aero. Det elektriska svaret på Passat, kan man säga.

Läs också Volkswagen ID.7 på väg mot global lansering ID.7 är tyskarnas första helt elektriska sedan baserad på MEB-plattformen.

Och när vi säger smygtitt, menar vi det!

Bilen är fortfarande omfattande kamouflerad för att inte avslöja för många linjer och detaljer, med tonade rutor som döljer interiören. Även om Volkswagen redan avslöjat några bilder av interiören. Vi vet bland annat att bilen får en 15 tums infotainmentskärm och levereras som standard med en heads-up display.

Inne i det mörka rummet fick vi se ID.7 rotera runt, medan den badade i rejäla stroboskopljus. Efter några minuter var sessionen över. Det var allt för den här gången! Vi får ha tålamod tills Volkswagen låter oss se mer av den efterlängtade sedanen.

Volkswagen ID.7 förväntas komma ut på marknaden 2024. Slutliga WLTP-värden är inte klara, men Volkswagen antyder att ID.7 kommer att ha en räckvidd på upp till 700 km vid blandad körning.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ny Mini-modell på väg

Topless och vackert från Maserati

Snart går Mercedes EQS ännu längre

Alfa Romeos första elbil

Tesla Model Y med 600 km räckvidd

Fullständigt vansinne

Xpeng avtäcker el-SUV för folket

Här finns tillräckligt med utrymme

Snart kommer du att kunna snabbladda hos Ford

Så mycket bättre är nya Porsche Taycan

ID. Buzz - äntligen med fyrhjulsdrift

Familjebil med allt man behöver

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen