annonse
annonse

SMS In-Ear Wireless Sport

Färgglada och tåliga

Trots glada färger och tuff framtoning så låter lurarna förvånansvärt återhållna och snälla.

Ljud & Bild tycker

Generöst batteri som räcker hela veckan. Känns tåliga och är rejält striltäta mot vatten.
Basen är förvånansvärt nedtonad vilket gör att den pulshöjande motivationen uteblir.

Även SMS Audio med rapparen 50 Cent bakom sig har gett sig på sportlurar. Utformningen känns precis på pricken för kategorin och de känns pålitliga med en trasselfri gummerad sladd. Det backas dessutom upp av en IPX4-certifiering vilket gör dem mer än nog vattentåliga. De kan fås i färgerna blå, gul eller rosa. Bland tillbehören hittar vi en riktigt bra tygväska med sidofack, där man exempelvis kan stoppa ner några av de tre silikonkuddarna eller tre öronvingarna som medföljer.

Tack vare urvalet kunde vi ganska snabbt hitta en kombination som passade öronen. Komforten är över medel och de verkade sitta på plats som de skulle. Dock inte lika pålitligt som de allra bästa.

Kombinationen rappare och sportlurar borde innebära massor av bas. Men det var faktiskt inte fallet. Förvånande nog så känns basen mer närvarande än tydlig och kraftfull. Detta i kombination med att det inte gick att dra på särskilt hög volym gjorde faktiskt att de kändes lite tråkiga i sammanhanget.

Slutsats
Vill man inte ha Beats eller Monster så måste väl 50 Cents lurar vara minst lika tuffa? De ser åtminstone coola ut med starka färger och läckra material. Dessutom är de faktiskt bland de mer vattentåliga i testet. Men när man väl proppat in dem i öronen och dragit igång musiken så börjar man undra om man stoppat in dem fel. Den förväntade basexplosionen uteblir helt och de låter helt enkelt lite för snällt för att få fart på pulsen i gymmet. Mer yta än substans, helt enkelt.

  • Bluetooth: Ja, aptX
  • Batteritid: 8 timmar
  • Passningstid: Ingen uppgift
  • Vikt: 19 gram
  • Vattentålig: IPX4
Pris: 1300,-

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-