annons
annons

Nyheter

Hifi-öronsnäckor med lång sovtid

BackBeat Go 2 är ett par hörlurar för folk i farten. Upp till 4,5 timmars taltid – och hela sex månaders standby-tid.

Plantronics är klara med nästa generation trådlösa in-ear-hörlurar med bluetooth. Förutom ljudet, som beskrivs som läckert och fylligt, har BackBeat GO 2 en rad funktioner som passar folk som rör på sig – oavsett om det handlar om musik på träningen, filmtittning i baksätet eller mobilsamtal på tåg eller buss.

Taltiden är 4,5 timmar och digital brusreduktion ser till att samtalen är ostörda. Lurarna är ytbehandlade med nanopartiklar som skyddar mot lätt regn, fukt och svett. Och den tillhörande laddaren har två USB-kontakter så att man kan ladda både lurarna och spelaren samtidigt.

Om man inte pratar så mycket behöver man däremot inte tänka så mycket på uppladdningen. Tack vare en funktion som Plantronics kallar DeepSleep kan lurarna klara sig i upp till sex månader utan uppladdning. När BackBeat GO 2 är längre än 10 meter från en mobil eller någon annan parkopplad enhet faller de i djup dvala och drar i princip ingen ström alls.

På sladden finns fjärrkontroll med mikrofon. I den tillhörande iOS- och Android-appen kan man bland annat se batteriets status.

BackBeat Go 2 finns i svart och vitt och kostar ungefär 800 kronor.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-