annons
annons
annons

Högtalare

Tangent Clarity 2

Här är en av de minsta testdeltagarna. Den är snygg, enkel att placera och låter helt OK.
2.200,-

Jamo C403

C403 är en större stativhögtalare som inte går in i så många bokhyllor. Den är lätt att driva och har mycket bas, men ljudkvaliteten är bara sådär.
2.500,-

Klipsch RB-61

Vad vore väl ett högtalartest utan legendariska Klipsch? Det är ett märke som satsar på hög känslighet och dynamik och som har för vana att bygga mycket bra allroundhögtalare.
4.500,-

Audio Pro Black Ruby

Black Ruby är en liten och nätt högtalare som låter lika prydligt som den ser ut. Fast den känns lite livlös.
1.900,-

Podspeakers The Drop

De droppformade plasthögtalarna från Podspeakers verkar inte särskilt förtroende-ingivande när man lyfter på dem. Men plugga in dem till förstärkaren och bli förvånad!
5.000,-

Bowers & Wilkins CM5

B&W:s högtalare är vackra att skåda med sina tjusiga element och sin vackra pianolack, men håller ljudet samma höga klass?
10.996,-

Canton GLE 420.2

Canton är kända för sina påkostade högtalare med hög upplösning och blixtsnabb attack. De här budgethögtalarna gör också mycket rätt, fast inte allt.
4.000,-

Waterfall Audio Serio/HF1

Från franska Waterfall kommer ett litet och nätt 2.1-system som både är snyggt och enkelt att få plats med.
8.700,-

KEF IQ3

KEF knep segern i förra numrets test av kostsamma golvhögtalare. Kan lilleputtmodellen IQ3 hävda sig lika väl mot nya konkurrenter?
4.500,-

Jamo C803

De här stora danskarna är på gränsen för vad som kan kallas stativhögtalare, men vi har tagit med dem för att se vad en liten större stativmodell har att erbjuda.
10.000,-