Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Smarta tillbehör från Logitech

Speltillbehör för iPhone och smart mus för flera enheter

Av / 2014-01-11 - 21:21
Smarta tillbehör från Logitech

Det finns massor av kul spel för iPhone men i längden blir det lite obekvämt att spela. Den är inte helt ergonomisk att hålla i och fingrarna döljer ju en del av skärmen om man ska styra med touchskärmen.

logitech gameshell

Logitechs lösning heter Powershell och är ett skal som på sidorna har en analog D-pad och styrknappar. Dessutom har den ett inbyggt batteri på 1500 mAh som gör att man kan spela längre. Alla mobilens knappar är fortfarande tillgängliga och hörlursutgången hamnar på en sladd så att den är ur vägen för spelandet. Första intrycket är att den är riktigt bekväm att använda.

Här är en lista över alla spel som stöder spelkontrollen.

Mer info hos www.logitech-se. Finns tillgänglig nu för 990 kronor.

ultrathin mouse

Bland alla trådlösa tangentbord och möss i montern var det en som stack ut. Har man många apparater man vill styra med sin trådlösa mus är Ultrathin Touch Mouse T630 riktigt smart. Den kan nämligen paras med flera enheter via Bluetooth och sedan kan man växla mellan dem med en omkopplare. För att vara en så liten och tunn mus var den förvånansvärt skön att använda.

Mer info hos www.logitech.se. Finns tillgänglig nu för 700 kronor.

 

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen