Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Snabb och tyst espressomaskin från Philips

Versuni har lanserat den helautomatiska espressomaskinen Philips 5500 LatteGo, som är snabbare och tystare än föregångaren – och som erbjuder 20 förinställda kaffedrycker.

Av / 2024-05-30 - 11:16
Snabb och tyst espressomaskin från Philips

Med nya Philips 5500 LatteGo kan man, med en knapptryckning, njuta av 20 varma och kalla kaffedrycker, från espresso, latte och cappuccino till iskaffe. Företaget meddelar att man kalibrerat bryggsystemet så att även iskaffe ska ha samma utsökta smak som varma kaffedrycker.

Det inbyggda LatteGo-mjölksystemet anges skapa silkeslent mjölkskum med en knapptryckning, även med växtbaserade drycker, och med endast två delar (och inga rör) kan mjölksystemet rengöras enkelt, i diskmaskin eller under en kran.

Snabb och tyst

Den nya QuickStart-funktionen innebär att maskinen värms upp snabbare än föregångaren, och den nya SilentBrew-tekniken ska med ljudavskärmning och tyst malning ge 40 procent lägre ljudnivå än tidigare Philips-modeller.

Maskinen är försedd med en keramisk kaffekvarn, och man kan finjustera malningsgraden i 12 steg från fin till grov.

Via displayen väljer man recept och justerar styrka, kaffemängd och mjölkvolym – och önskas mer smak kan man använda funktionen extra-shot. Och via Philips HomeID-app kan man få tillgång till drinkrecept med steg-för-steg-instruktioner.

Pris och tillgänglighet

Philips 5500 LatteGo​ (EP5547/90) är tillgänglig nu och kostar 8999 SEK.

Läs också Espresso med en enda svepning Versuni har lanserat kaffemaskinen Philips Baristina, som gör en espresso med ett enkelt svep på portafiltret.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Webers flaggskeppsgrillar blir smarta

Pizzaugn med roterande sten

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Rulla till toppen