Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Schneider Electric lanserar ny multiwire LED-dimmer

Enkel justering och energibesparingar med det senaste tillskottet i Wiser-systemet.

Av / 2023-12-08 - 12:40
Schneider Electric lanserar ny multiwire LED-dimmer

Med vintern i antågande har Schneider Electric utökat sitt Wiser-system för hemmet med en ny multiwire vridbar LED-dimmer. Detta nya tillskott är utformat för att erbjuda stabil och dämpad belysning i hemmet, även vid låga belastningar.

Den nya trådlösa dimmern gör det enkelt att justera belysningen och kan styras både manuellt och via mobiltelefonen. Enhetens funktionalitet inkluderar även röststyrning.

Dimmern är kompatibel med flera typer av ljuskällor, inklusive LED, halogen, fluorescerande och glödlampor, och ska säkerställa ett jämnt och stabilt ljusutsläpp, lovar tillverkaren.

Martin Hannibal, produktchef på Schneider Electric, betonar dimmerns framtidssäkrade design. Enligt Hannibal har vrid-dimmern utvecklats med fokus på att göra vardagen enklare, minska energiförbrukningen och vara kompatibel med framtida Smart Home-teknik. Produkten bidrar också till energibesparingar, försäkrar produktchefen.

Läs också Ny brandvarnare för det smarta hemmet Schneider Electric lanserar en trådlös, intelligent brandvarnare, som ger ett meddelande via mobiltelefon samt en akustisk larmsignal vid rök- och värmeutveckling i bostaden.

Multiwire-tekniken gör installationen av dimmern enkel och flexibel. Den är utformad för att integreras i ett brett spektrum av hem, oavsett de specifika elektriska installationerna, och kan också anpassas för att fungera utan en smart home-hub.

Pris och tillgänglighet

Produkten är tillgänglig nu. Det rekommenderade listpriset är 385 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Powerbanks exploderar

Värsting-robot-dammsugare från Roomba

Roborock släpper nya skaftdammsugare

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Rulla till toppen