Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Rostfri diskmaskin från Bertazzoni

Bertazzoni breddar sitt utbud av fristående köksprodukter med en diskmaskin i rostfritt stål, med handtag i tre olika varianter för att matcha företagets andra produkter.

Av / 2024-03-13 - 11:45
Rostfri diskmaskin från Bertazzoni

Bertazzoni uppdaterade för ungefär två och ett halvt år sedan (vilket inom vitvaror kan anses vara relativt nyligen eftersom produktcyklerna inte sällan är omkring tio år) sina inbyggnadsdiskmaskiner, och erbjuder modeller med såväl glidande frontpanel som vanliga gångjärn.

Nu breddar företaget sitt utbud med en fristående modell i rostfritt stål, med anti-fingeravtrycksyta. Den har plats för 15 kuvert fördelat på tre korgar, och man kan justera höjden på korgen även när den är fylld med disk. Teleskopskenorna med kullager klarar 9 kg vikt i korgen, och automatisk lucköppning efter diskcykeln påskyndar torkningsprocessen (en funktion man kan stänga av om man så vill).

Bertazzoni diskmaskin i rostfritt, med handtag (från vänster) från Heritage-, Professional- och Master-serien. Foto: Bertazzoni

Tyst och smidig

Den fristående diskmaskinen, DW60S3UDXDP, är försedd med den nya inverter-motorn, som ska vara tystare (39 dB), vibrera mindre och ha längre livslängd än motorerna i tidigare modeller.

Touchkontroller och vit LED-display, dold i toppen av luckan, ger användaren tillgång till åtta program, inklusive Auto-, Eco-, Snabb- och Rengöringsprogram.
Diskmaskinen är försedd med 24 timmars timer och indikatorljus mot golvet visar när disken är klar. För smidig installation kan fötterna justeras framifrån.
DW60S3UDXDP har diskklass A, torkklass A och energiklass D.

Vi har sedan tidigare ett mycket brett utbud av fristående spisar samt även en hel del fristående kylprodukter, och det känns bra att nu även kunna erbjuda en fristående diskmaskin, för de som önskar få en kontrasteffekt genom att kombinera köksinredningen med rostfritt”, säger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris och tillgänglighet

Bertazzoni DW60S3UDXDP är tillgänglig i butik från och med mars 2024 och priset är 15 000 SEK inklusive handtag från Heritage-, Master- eller Professional-serien.

Läs också Fristående kyl och frys från Bertazzoni Bertazzonis nya, fristående kylskåp och frys anges erbjuda fullständig flexibilitet utan att kompromissa med designen, och passar sömlöst in i köket som individuella produkter eller som ett matchande par.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen