Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Bertazzoni kliver in på utbytesmarknaden

Bertazzonis nya, fristående kylskåp och frys anges erbjuda fullständig flexibilitet utan att kompromissa med designen, och passar sömlöst in i köket som individuella produkter eller som ett matchande par.

Av / 2023-09-13 - 10:00
Bertazzoni kliver in på utbytesmarknaden

Kylskåpet, Bertazzoni RLD60F4FXNC, har en kapacitet på 389 liter och är försett med tre lådor med fuktighetskontroll, varav två med FrescoZero-teknologi. Total No Frost-teknologi innebär att man aldrig behöver frosta av kylskåpet.

PureBreezeUV använder UV-C LED-teknologi för att eliminera 99,99 procent av bakterier och mögelsvampar på filtret på 30 minuter, och 99,99 procent av virus (inklusive SARS-CoV-2) på filtret på 40 minuter, anger företaget, och berättar att ett aktivt kolfilter effektivt filtrerar bort lukter för att hålla kylmiljön fräsch.

Kylskåpet har måtten 186 x 59,5 x 65 cm (HxBxD) och energiklass E (121 kWh/år).

Matchande frys

Frysen, Bertazzoni RFZ60F4FXNC, har en kapacitet på 278 liter och kan användas ensam eller i kombination med kylskåpet. Frysen har fem lådor och två fasta dörrfack, samt två fullbreddshyllor och en ismaskin.

Ismaskinen ”Twist” skapar rikliga mängder is med ett enkelt system – man fyller bara brickorna med vatten, låter dem frysa och vrider sedan för att få ut all is man behöver.

Frysen är, precis som kylskåpet, försedd med PureBreezeUV, som eliminerar bakterier, mögelsvampar och virus, och kombinationen av en inverterkompressor, en förångare och en ventilationsanordning ska effektivt förhindra frostbildning genom att avlägsna fukt och luft från frysen – Total No Frost betyder ingen avfrostning, någonsin, enligt Bertazzoni.

Frysen har måtten 186 x 59,5 x 65 cm (HxBxD) och energiklass E (248 kWh/år).

Vi har väntat på dessa produkter, och nu är de äntligen här. Vi erbjuder sedan tidigare fristående 90 cm french door kyl och frys samt 84 cm cross door kyl och frys, och i och med de nya 60 cm modellerna är vi med på utbytesmarknaden för vitvaror på allvar. Och i höst kommer vi bredda det fristående sortimentet ytterligare, dels med kombinerade kyl/frysar men även med fristående diskmaskiner i rostfritt”, säger Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris och tillgänglighet

Kylskåpet Bertazzoni RLD60F4FXNC och frysen RFZ60F4FXNC är tillgängliga i butik nu, i rostfritt stål. Rekommenderade cirkapriser är 13 000 SEK för kylskåpet och 15 000 SEK för frysen. Både kylskåpet och frysen har vändbara dörrar. Handtag i Professional- och Master-serien kan köpas till – rekommenderat cirkapris 1 000 SEK/styck.

Läs också Spis med dubbla ugnar, induktionshäll & stekbord Hjärtat i Bertazzonis verksamhet är sedan drygt 140 år de fristående spisarna, och nu lanseras nya flaggskeppsprodukter i form av 120 cm breda spisar med dubbla ugnar, induktionshäll och inbyggt stekbord.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Denna nya kinesiska robotdammsugare kommer snart att städa svenska hem

Batteridriven traktor från Ryobi

Uppkopplat utbud från Samsung

Miele presenterar fler funktioner i sin app

Se hur du städar

Ljud & Bild
Rulla till toppen