Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

RoboUP Rhino 1 är ”skräddarsydd efter användarnas behov”

RoboUP Rhino 1 har fyrhjulsdrift och är konstruerad för att komma fram "överallt". De mest komplexa gräsmattorna är lätta som en plätt, om vi ska tro tillverkaren.

Skrivet av / 2024-02-09 - 21:01
RoboUP Rhino 1 är ”skräddarsydd efter användarnas behov”

Den kinesiska robotgräsklippar-tillverkaren RoboUP har tagit användarnas feedback på sin första skapelse på allvar och lanserar nu den nya Rhino 1. Skräddarsydd för användarnas behov, som de säger.

Rhino 1 har utvecklats som svar på omfattande feedback från användarna och RoboUP hävdar att den har överlägsen klippförmåga, enastående navigering och en användarvänlig design som tillgodoser olika behov.

Byggd med användarna i åtanke

Rhino 1:s resa började med månader av insamling av feedback från användarna, vilket resulterade i en robotgräsklippare som är både kraftfull och anpassningsbar, som kan hantera komplex terräng och leverera en exakt trimmad gräsmatta, varje gång. Detta fokus på användarnas behov sträcker sig bortom funktionalitet och påverkar till och med produktens namn.

RoboUP Rhino 1
Inspirerad av noshörningens kraft och smidighet. Foto: RoboUp

Står för styrka och pålitlighet

”Rhino” valdes utifrån noshörningens styrka och smidighet, och RoboUP har också slängt in ”pålitlighet”, även om vi inte vet vad som gör noshörningen så särskilt pålitlig. Men att döma av tillverkarens egna ambitioner för Rhino 1 är det verkligen en produkt vi bör ta på allvar.

Läs också Farväl till slingkabeln Robotgräsklipparna har blivit mycket roligare.

Fyrhjulsdrift

RoboUP hävdar att Rhino 1 inte bara är döpt efter ett tufft djur, utan att den också är byggd som ett sådant. Den billiknande exteriören fungerar som en sköld mot elementen och säkerställer drift i alla väderförhållanden – utom snöoväder, antar vi. Med smidig fyrhjulsdrift manövrerar gräsklipparen utan problem i sluttningar, ojämn och grov terräng och klipper exakt även under krävande förhållanden. Klippskivan, som även den är inspirerad av precisionen hos ett noshörningshorn, garanterar en vackert välskött gräsmatta.

RoboUp Rhino 1 product-sensing system
Gräsklipparen Rhino 1 från RoboUp har sensorer överallt. Illustration av RoboUp: RoboUp

Skräddarsydda lösningar för olika behov

Oavsett om du har en stor fastighet eller en komplex trädgård kommer Rhino 1 att uppfylla dina behov. Med en robust drivlina och bra köregenskaper, kraftfull klippning och förlängd batteritid och snabbladdning minimeras stilleståndstiden för produkten, vilket gör att den kan klippa stora gräsmattor snabbt och effektivt.

Vi utlovar en intuitiv app med flera gräsmatteområden, så att du enkelt kan planera och anpassa klippningen för varje område. Allt för att säkerställa en sömlös användarupplevelse.

RoboUp Rhino 1 lifestyle
Begränsningskabeln ersätts av ett intelligent navigationssystem. Foto: RoboUp

RoboUp Rhino 1:  Tillgänglighet och pris

RoboUp har ännu inte sagt hur mycket Rhino 1 kommer att kosta, eller när den kommer att finnas på marknaden. Men vi har redan beställt en för testning, så vi hoppas att den kommer att lanseras i tid för starten av grillsäsongen. Det finns för närvarande två gräsklippare i serien: T500p på 1 900 USD (ca 20 000 kr) och den större T1000p på 2 600 USD (ca 28 000 kr). Vi tror inte att den nya Rhino 1 kommer att bli billigare.

Mer info: iroboup.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Garmin släpper blodtrycksmätare

LG kliver in i badrummet

Lås upp med Apple Watch

Ny airfryer från Wilfa

Spela Doom på din gräsklippare

Smartare vitvaror från Samsung

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen