Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ny generation Ring Alarm

Rings senaste generation larm är ett praktiskt och flexibelt hemsäkerhetssystem som man kan installera själv.

Skrivet av / 2021-03-17 - 17:48
Ny generation Ring Alarm

Vi har redan testat Ring Alarm, som är ett utmärkt komplett larmsystem för hemmet. Systemet var lika lätt att installera som att bygga med Lego. Allt gick enkelt och gick smidigt och de enskilda sensorerna bara fungerade

Läs också Alarmerande bra larm Ring Alarm Security Kit är ett utmärkt komplett larmsystem för hemmet, det är bara att lägga ett i kundvagnen.

Nu är Ring klara med en uppdaterad version av larmsystemet, som har en ny snygg design och ännu fler säkerhetsfunktioner så att det passar in i alla typer av hem, lovar Ring i ett pressmeddelande.

Bland annat är larmknappsatsen nytt och har snabbknappar så att användaren till exempel kan utlösa larmet eller aktivera assisterad övervakning med en enda knapptryckning.

Ring Alarm
Ring Alarm har nya sensorerer som är mindre och enklare att montera, så att de kan placeras på ställen där det är ont om plats. (Foto: Ring)

Den nya generationen Ring Alarm har dessutom nya sensorerer som är mindre och enklare att montera, så att de kan placeras på ställen där det är ont om plats.

Ring Alarm Outdoor Siren

Ett helt nytt tillbehör är den så kallade Alarm Outdoor Siren, så att alla hör om larmet går.

Sirenen kan integreras sömlöst med befintliga Ring-enheter och kan ställas in så att den varnar både visuellt och med ljud om larmsystemet utlöses.

Ring Alarm
(Foto: Ring)

Ring Alarm kan naturligtvis anslutas till befintliga Ring-övervakningskameror och -videodörrklockor. Allt samlas i Ring-appen, där användaren får en översikt över alla Ring-enheter. Larmet är även kompatibelt med utvalda Alexa-enheter.

Pris och tillgänglighet

Ring Alarm går att köpa från och med slutet av april till riktpriset 2 800 kronor för ett set med fen enheter: en basstation, ett tangentbord, en kontaktsensor, en rörelsedetektor och en räckviddsförlängare.

Alarm Outdoor Siren går att köpa från och med slutet av mars och kostar 900 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spela Doom på din gräsklippare

Smartare vitvaror från Samsung

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

En smart kattsandlåda

Husqvarna Nera gräsklippare för villan

X30 Ultra är nya toppmodellen från Dreame Technology

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen