Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Miele firar 125 år med specialkampanjer

Miele grundades 1899 och fyller således 125 år 2024, vilket de firar med "125 Gala Edition"-modeller, rabatter och förlängd garanti.

Av / 2024-02-20 - 11:28
Miele firar 125 år med specialkampanjer

Det tyska familjeföretaget Miele meddelar att man stått för kvalitet och hållbarhet sedan 1899 och att man nu firar sin 125:e födelsedag med kampanjer inom alla produktgrupper samt en gratis 125-veckors utökad garanti. Detta gäller alla ”125 Gala Edition”-modeller, som bland annat inkluderar inbyggnadsprodukter i det nya utförandet matt obsidiansvart.

Kampanjen startar i februari, och innebär att de drygt 80 jubileumsmodellerna kommer säljas med rabatt och/eller med gratis tillbehör.

Mieles nya tvättmaskin WCI 890 WPS. Foto: Miele

Ny tvättmaskin

En höjdpunkt i kampanjen är, enligt företaget själva, tvättmaskinen WCI 890 WPS 125 Gala Edition som lanseras i mars till ett pris av 1 679 Euro. Den har 9 kg kapacitet, 1 600 rpm centrifugering och högsta energieffektivitetsklassen A. Den är också försedd med TwinDos för automatisk dosering av tvättmedel samt PowerWash-teknik, och som pricken över i dessutom SteamCare, som är en funktion för att med ånga jämna ut och fräscha upp plagg för att bli av med lukt – en funktion som tidigare endast funnits på företagets flaggskeppsmodeller.

Mieles inbyggnadsserie ArtLine i nya färgen Obsidian Black. Foto: Miele

Ny svart serie

ArtLine-serien med inbyggnadsprodukter i matt obsidiansvart presenterades för första gången av Miele innan årsskiftet, och nu erbjuds denna nya serie i 125 Gala Edition, vilket innebär 125 veckors utökad garanti. Dessa handtagslösa apparater (med ”Touch2Open-funktion”) anges smälta in i praktiskt taget alla typer av hem och kampanjen omfattar ugnar, kompakta mikrovågsugnar, en kombinerad ångugn, värmare och vakuumlådor, en inbyggd kaffemaskin och ett vinskåp.

Dessa produkter kan kompletteras med induktionshällar med en mattsvart, keramisk glasfinish. En spisfläkt, en fristående kyl-frys och frontpaneler för helt integrerade diskmaskiner i samma färgton erbjuds också i 125 Gala Edition-kampanjen.

Miele står framför allt för kvalitet, livslängd och hållbarhet. Vi betonar dessa värderingar genom att ge våra kunder ett erbjudande som är unikt på marknaden”, säger Axel Kruse, Senior Vice President för Mieles affärsenhet Customer Service.

Läs också Häll med fläkt lovordas En induktionshäll med inbyggd fläkt innebär att man slipper fläktkåpan och öppnar på så sätt upp köket.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Uppkopplat utbud från Samsung

Miele presenterar fler funktioner i sin app

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

Nya robotar från Ecovacs tar hand om fönster och trädgård

Matberedare med ikoner istället för vred

Dreame lanserar sin första robotgräsklippare i Sverige

Smartlåset som är inbyggt i dörren

iRobot vidareutvecklar sin mest sålda robotdammsugare

Espresso med en enda svepning

Samsungs nya AI-vitvaror

Två nya, exklusiva kolsyremaskiner

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen