Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

LG:s nya tvätt/tork med 25 kg kapacitet

LG har presenterat sitt senaste tillskott i andra generationens LG Signature-sortiment, en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en kapacitet på hela 25 kg tvätt samt 13 kg tork.

Av / 2023-08-25 - 10:00
LG:s nya tvätt/tork med 25 kg kapacitet

LG berättar att den nya 27-tums tvättmaskin/torktumlaren med värmepump har LG Signatures sömlösa design och gott om utrymme, med en tvättkapacitet på 25 kg och 13 kg för torkning, samt att produkten är utrustad med Twinwash, vilket innebär att det finns en liten tvättmaskin placerad under huvudtrumman, som anges vara idealisk för rengöring av ömtåliga kläder eller daglig träningsutrustning.

AI och röststyrning

Produktens AI-drivna tvätt- och torkprogram detekterar tygtyper och belastningsstorlek, såväl som närvaron av kvarvarande fukt, och tillämpar automatiskt de optimala inställningarna för bästa tvätt- och torkresultat, meddelar LG, och berättar att torkprocessen lämpligen påbörjas automatiskt så snart tvättcykeln har avslutats, vilket minskar drifttiden.

LG Signature tvättmaskin/torktumlare med värmepump. Foto: LG

Produktens smarta pekdörr och röstigenkänningsfunktioner möjliggör för användare att till exempel starta maskinen och öppna dess dörr, praktiskt taget utan ansträngning alls, förklarar LG, och berättar att man också kan använda röstkommandon för att ställa in tvätt- eller torkprogram, medan tvättmaskinen själv muntligt kan uppdatera användarna om statusen för deras tvätt. En 7-tums LCD-skärm ger kontroll över funktioner och inställningar, och ger användarna tillgång till nya tvätt/torkprogram som laddas ner via ThinQ-appen.

LG Signature tvättmaskin/torktumlare med värmepump är ett avancerat allt-i-ett-paket som erbjuder utrymmeseffektivitet och tidsbesparande automation tillsammans med en förstklassig prestanda”, säger Lyu Jae-cheol, VD för LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG kommer att visa upp sina senaste hushållsapparater, inklusive andra generationens LG Signature-produkter, i sin monter på IFA 2023 i Berlin, Tyskland, 1-5 september 2023.

Läs också LG WashTower snart i Norden LG WashTower är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med varsin trumma, alltså i princip två produkter placerade ovanpå varandra istället för två funktioner i en trumma.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Powerbanks exploderar

Värsting-robot-dammsugare från Roomba

Roborock släpper nya skaftdammsugare

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Rulla till toppen