Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Grilla året om – med MultiGrill

Med Brauns nya MultiGrill-serie kan man njuta av grillad mat året om.

Av / 2023-11-22 - 09:00
Grilla året om – med MultiGrill

Brauns MultiGrill-serie består av tre bordsgrillar – MultiGrill 7, MultiGrill 9 och MultiGrill 9 Pro. Bordsgrillarna har kompakt design, trots stora grillytor som gör det möjligt att laga mat för upp till åtta personer på samma gång, anger Braun, och berättar att tack vare inbäddade värmeelement överförs värmen direkt till plattorna för en snabbare och mer precis tillagning.

MultiGrill gör det möjligt att utforska matlagningen och låta kreativiteten flöda i köket på ett enkelt sätt. Den höga temperaturen i samband med smidigheten i att grillplattorna tål att maskindiskas ger riktigt bra resultat och utan krångel. Det är dessutom det perfekta redskapet i köket för den som älskar att grilla – men där vädret mer ofta än sällan sätter stopp för grillade middagar”, säger Marie Andersson, Brand Manager på Braun Household.

Konstruktionen med två separata termostater innebär att man kan laga rätter med olika krav på temperatur samtidigt, för ett perfekt resultat på till exempel både sparrisen och köttet, och man kan välja mellan tre tillaggningslägen – kontakt, ugn eller öppet läge.

MultiGrill 9 och MultiGrill 9 Pro erbjuder grillytor som anges räcka till för upp till åtta personer medan MultiGrill 7 är något mindre och anges passa för matlagning till upp till sex personer.

Braun-MultiGrill9 Braun-MultiGrill9Pro
<
>
Braun MultiGrill 9 Pro. Foto: Braun

Pris och tillgänglighet

Braun MultiGrill-serien består av tre modeller – 7, 9 och 9 Pro – och är tillgänglig i sex olika varianter, med priser från 1 659 SEK till 4 399 SEK.

Läs också Du är en bättre kock än den här bordsgrillen Om du kämpar med att laga en perfekt biff erbjuder OBH Nordica Optigrill+ en enkel lösning. Men kanske är det bättre att du bara övar.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Powerbanks exploderar

Värsting-robot-dammsugare från Roomba

Roborock släpper nya skaftdammsugare

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Rulla till toppen