TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Fira en smart jul med Philips Hue

Signify har precis lanserat Philips Hue Festavia, en smart ljusslinga för granen.

forfatter
Publicerad 2022-11-11 - 08:30

Äntligen kan din julgran inkluderas fullt ut i det smarta hemmet. Ljusslingan Philips Hue Festivia har 250 små lysdioder spridda över 20 meter och kan användas som dekoration i julgranen, skriver tillverkaren Signify i ett pressmeddelande. Inget mer krypande under trädet för att tända eller släcka lamporna.

Med Philips Hue-appen kan du dimma eller öka ljusstyrkan, ändra färg, slå på och av, ställa in timers, göra scheman osv. Du kan också välja specifika punkter på ljusslingan, vilket skapar en toningseffekt med olika färger.

Läs också Philips Hue kommer snart att kunna prata med alla smarta hemprodukter Matter-standarden, som ska göra det lättare för Smarta Hem-produkter att arbeta tillsammans, har nu officiellt lanserats. Och Matter är på väg till nästan alla Philips Hue-produkter, säger tillverkaren.

Dessutom introducerar Signify tillsammans med Festivias ljusslinga nya funktioner i Philips Hue-appen. Den nya Sparkle-effekten får lamporna på ljuskedjan att blinka och skapar en extra festlig atmosfär, lovas det.

Du kan också välja de befintliga effekterna Candle eller Fireplace för att skapa mysighet. Dessutom kommer det med Festavia en annan effekt som kallas Scattered. Medan gradient-funktionen ändrar färger över fem punkter från ena änden till den andra, låter funktionen Scattered dig välja upp till fem färger som slumpmässigt blandas på ljuskedjan och ger en färgstark, festlig upplevelse, garanterar tillverkaren.

(Foto: Signify)

Det ser vi fram emot.

Pris och tillgänglighet

Philips Hue Festavia kostar 1 759 kronor och är tillgänglig från 15 november.

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Väldresserad Hur klarar sig en robotdammsugare mitt ibland flyttlådor och packmaterial? Äter den upp allt i sin väg eller klarar den att hålla rent ändå?
Ta kontrollen med Energy IQ Även om termometern inte visar fullt så låga siffror som det brukar vara i november dröjer det troligtvis inte länge innan vintern är över oss. Och med vinter och kyla kommer höga elkostnader.
Philips Hue på julgranen Signify har precis lanserat Philips Hue Festavia, en smart ljusslinga för granen.
Smart element sparar pengar Den kalla årstiden betyder högre elförbrukning, men med app-styrning kan du ta kontroll över elräkningen.
Philips Hue kommer snart att kunna prata med alla smarta hemprodukter Matter-standarden, som ska göra det lättare för Smarta Hem-produkter att arbeta tillsammans, har nu officiellt lanserats. Och Matter är på väg till nästan alla Philips Hue-produkter, säger tillverkaren.
Liten och lättplacerad Att lösa ett bra inomhusklimat behöver varken vara så svårt eller dyrt.
Följ Ljud & Bild