Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Daan Tech lanserar den smarta fem-i-ett miniugnen Joe

Den lilla miljövänliga ugnen från franska Daan Tech kan ersätta fem av dina köksapparater och kommer snart till den svenska marknaden.

Av / 2023-10-12 - 18:43
Daan Tech lanserar den smarta fem-i-ett miniugnen Joe

Vi såg den multifunktionella miniugnen Joe för första gången på IFA-mässan 2022. Efterföljaren till franska Daan Techs första produkt, den miljövänliga minidiskmaskinen Bob, hade aldrig visats för allmänheten tidigare, men Joe är äntligen tillgänglig för svenska konsumenter. Ugnen kan förbeställas nu – med förväntad leverans under fjärde kvartalet 2024.

Läs också Låt Bob och Joe hjälpa dig i köket Franska Daan Tech kommer att sälja sin minidiskmaskin Bob på den svenska marknaden. På IFA-mässan i Berlin visade företaget också upp den helt nya smarta miniugnen Joe.

Med Joe kan du ersätta så många som fem av dina befintliga köksapparater, vilket ger mer utrymme i ett litet kök samtidigt som elektronikförbrukningen minskar, lovar den franska tillverkaren. Detta gör Joe idealisk för dem som vill ha en minimalistisk lösning för köksapparater i sin lägenhet, kolonilott eller fritidshus. Oavsett om det beror på platsbrist eller på att du vill minska din personliga klimatpåverkan.

(Foto: Daan Tech)

Vi ser att konsumenterna ändrar sina köpvanor, därför designade vi Joe som håller i minst 10 år och klarar
samma utmaningar som Bob gjorde, säger Daan Techs grundare och VD, Antoine Fichet.

Joe är en mångsidig maskin med funktioner som ugn, brödrost, airfryer, mikrovågsugn och ångkokare i en kompakt bänkugn. Den användarvänliga designen har en enkel skärm och en knapp för enkel navigering mellan olika funktioner, från brödbakning till yoghurttillverkning.

(Foto: Daan Tech)

Med sin modulära design gör Joe det möjligt för dig att anpassa ugnens utseende. Det finns ett stort antal färgkombinationer tillgängliga och fronten kan enkelt bytas ut vid ett senare tillfälle för att matcha förändringar i din inredning. Joe tillverkas i Daan Techs egen fabrik i Frankrike av återvunnet material och med ett energieffektivt fokus för att minimera dess miljöpåverkan. Minugnen är också konstruerad för att vara lätt att reparera för att maximera dess livslängd.

(Foto: Daan Tech)

Pris och tillgänglighet

Joe går att förbeställa från den 10 oktober med förväntad leverans i Q4 2024. Priset är 4 599 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen