Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Arlo Pro 5 övervakningskamera filmar i färg i mörkret

Kameran ser och registrerar alla detaljer som kan användas som bevis och i slutänden leda till en fällande dom.

Skrivet av - Publicerad 2023-03-18 - 21:06
Arlo Pro 5 övervakningskamera filmar i färg i mörkret

Arlo är redo med en ny övervakningskamera för de kräsna. Arlo Pro 5 levereras med en 2K-bildsensor som kan fånga sex gånger fler färger än sin föregångare, Arlo Pro 4.

Med avancerat mörkerseende ger kameran också hemägaren möjlighet att ta tydliga “mugshots”, där ansiktet spelas in i klara färger när strålkastaren slås på. Kamerans 12x zoomfunktion ger större chans att identifiera inkräktare, medan kamerans höga upplösning eliminerar korniga och suddiga bilder, lovar Arlo.

Arlo Pro 5
Naturligtvis har Arlo Pro 5 också en inbyggd siren, som tillsammans med en strålkastare som kan belysa ansikten upp till sju meter bort, är avsedd att avskräcka inkräktare. (Foto: Arlo)

Arlo Pro 5 har upp till 8 månaders batteritid, vilket är 30 procent längre än sin föregångare. Den nya övervakningskameran introducerar också ett nytt “lågenergiläge” som, när det är aktiverat, kan ge användarna 50 procent extra batteritid. Detta görs genom att minimera aviseringar och videoförhandsgranskningar. Dessutom är Pro 5 också den första Arlo-kameran med Dual-Band Wi-Fi som stöder både 2.4 och 5.0 GHz.

Läs också Arlo-kamera utan sladd 2K-videokvalitetsövervakning inne och ute, direkt i ditt Wi-Fi.

Naturligtvis har övervakningskameran också en inbyggd siren, som tillsammans med en strålkastare som kan belysa ansikten upp till sju meter bort, är avsedd att avskräcka inkräktare.

Pris och tillgänglighet

Arlo Pro 5 kan köpas från 1 april till ett rekommenderat pris på 2 790 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen