data-srcset

Liten svensk möter stor amerikan

Svenska Primare samsades med den amerikanska prestigefirman D’Agostino på Venetians highend-avdelning i Las Vegas.

På CES-mässan i Las Vegas finns allt som har med highend att göra inte i de stora mässhallarna, utan i sviter på hotellet The Venetian.

Och när vi tittade in i rummet där D’Agostinos kritikerrosade Momentum-förstärkare spelade fick vi se något oväntat: ljudkällan var ingen annan än svenska Primares nätverksspelare NP-30!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi testade Primare-spelaren i vårt decembernummer och gillade den verkligen, och det måste självaste Dan D’Agostino också göra eftersom han valde den som signalkälla till sin anläggning med förförstärkare för 350 000 kronor och två monoblock för 300 000 kronor styck! Inte illa för en nätverksspelare för ”bara” 20 000 kronor.

Snabbt marscherat av Primare, som nu siktar på att bli stora på andra sidan Atlanten.

Har du något att tillägga?
Välkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ämnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlägg. Övriga frågor och synpunkter hänvisas till redaktion@ljudochbild.se.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Läs också

 data-srcset

JBL satsar på radio

Nej då, linjär radio är inte alls dött. Det tänker JBL bevisa med två nya bärbara radioapparater: Tuner 2 och Tuner XL.

 data-srcset

Anpassa ditt gaming-ljudkort

Nej, det heter inte Pure Edition för att RGB-ljuset är bortplockat på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tvärtom, här är det ljus på alla håll och kanter!