TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny kompakt subwoofer från M&K Sound

Är du på jakt efter en potent subwoofer som tar inte tar stor plats? M&K Sound V10+ utlovar tvättäkta djupbas från ett litet format.

M&K Sound är kända för sina hårtslående subwoofers och högtalare, som uppskattas av både professionella ljudtekniker och kräsna hemmabiofans. Det susar fortfarande i öronen på oss från den där gången vi hade ett komplett M&K Sound THX-system på besök i vårt testrum!

Nu är den danska tillverkaren tillbaka med en ny subwoofer, den här gången av det mer civiliserade, lättmöblerade slaget. Ändå utlovas massor av tryck och djuuup bas …

Läs också

M&K Sound S-150 THX

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

Den nya subwoofern bär namnet V10+ Compact och är en nätt liten kub med 10-tums baselement. Baslådan finns i svart eller vit silkesmatt finish, har rundade kanter och hörn och en praktisk tygfront som sitter fast med magneter.

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer
M&K Sound V10+ Compact. (Foto: M&K Sound)

Subwoofern har ett 10-tums baselement som drivs av en 300-watts förstärkare – 100 watt mer än föregångaren V10 Compact. Frekvensresponsen anges vara 24–200 Hz mätt med +/–2 dB, med –6 dB når den ända ner till 20 Hz.

V10+ Compact är utrustad med analoga in- och utgångar, så att den kan anslutas till en stereo- eller surroundanläggning.

 

MK-Sound-V10-rear-989x989 MK-Sound-V10-1-989x989 MK-Sound-V10-with-grille-989x989
<
>
Foto: M&K Sound

Pris och tillgänglighet

M&K Sound V10+ Compact kommer någon gång i höst och kostar 13 000 kronor.

 

Platt jordbävning Äntligen en inredningsvänlig subwoofer som ger ordentligt fysisk bas! Ja, den kostar, men betalar sig i form av vackra bastoner i musik och häftiga baseffekter i film. Från ett smalt format som du kan hänga på väggen.
Sigberg Audio Inkognito 12 onwall
LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.