Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Ny kompakt subwoofer från M&K Sound

Är du på jakt efter en potent subwoofer som tar inte tar stor plats? M&K Sound V10+ utlovar tvättäkta djupbas från ett litet format.

M&K Sound är kända för sina hårtslående subwoofers och högtalare, som uppskattas av både professionella ljudtekniker och kräsna hemmabiofans. Det susar fortfarande i öronen på oss från den där gången vi hade ett komplett M&K Sound THX-system på besök i vårt testrum!

Nu är den danska tillverkaren tillbaka med en ny subwoofer, den här gången av det mer civiliserade, lättmöblerade slaget. Ändå utlovas massor av tryck och djuuup bas …

Läs också

M&K Sound S-150 THX

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

Den nya subwoofern bär namnet V10+ Compact och är en nätt liten kub med 10-tums baselement. Baslådan finns i svart eller vit silkesmatt finish, har rundade kanter och hörn och en praktisk tygfront som sitter fast med magneter.

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

M&K Sound V10+ Compact. (Foto: M&K Sound)

Subwoofern har ett 10-tums baselement som drivs av en 300-watts förstärkare – 100 watt mer än föregångaren V10 Compact. Frekvensresponsen anges vara 24–200 Hz mätt med +/–2 dB, med –6 dB når den ända ner till 20 Hz.

Annons

V10+ Compact är utrustad med analoga in- och utgångar, så att den kan anslutas till en stereo- eller surroundanläggning.

 

MK-Sound-V10-rear-989x989 MK-Sound-V10-1-989x989 MK-Sound-V10-with-grille-989x989
<
>
Foto: M&K Sound

Pris och tillgänglighet

M&K Sound V10+ Compact kommer någon gång i höst och kostar 13 000 kronor.

 

Platt jordbävning Äntligen en inredningsvänlig subwoofer som ger ordentligt fysisk bas! Ja, den kostar, men betalar sig i form av vackra bastoner i musik och häftiga baseffekter i film. Från ett smalt format som du kan hänga på väggen.
Sigberg Audio Inkognito 12 onwall

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.