TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny kompakt subwoofer från M&K Sound

Är du på jakt efter en potent subwoofer som tar inte tar stor plats? M&K Sound V10+ utlovar tvättäkta djupbas från ett litet format.

forfatter
Publicerad 2021-08-30 - 13:57

M&K Sound är kända för sina hårtslående subwoofers och högtalare, som uppskattas av både professionella ljudtekniker och kräsna hemmabiofans. Det susar fortfarande i öronen på oss från den där gången vi hade ett komplett M&K Sound THX-system på besök i vårt testrum!

Nu är den danska tillverkaren tillbaka med en ny subwoofer, den här gången av det mer civiliserade, lättmöblerade slaget. Ändå utlovas massor av tryck och djuuup bas …

Läs också M&K Sound S-150 THX Trots 20 år på marknaden är biohögtalarna från M&K Sound fortfarande några av de bästa i sin klass.

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

Den nya subwoofern bär namnet V10+ Compact och är en nätt liten kub med 10-tums baselement. Baslådan finns i svart eller vit silkesmatt finish, har rundade kanter och hörn och en praktisk tygfront som sitter fast med magneter.

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer
M&K Sound V10+ Compact. (Foto: M&K Sound)

Subwoofern har ett 10-tums baselement som drivs av en 300-watts förstärkare – 100 watt mer än föregångaren V10 Compact. Frekvensresponsen anges vara 24–200 Hz mätt med +/–2 dB, med –6 dB når den ända ner till 20 Hz.

V10+ Compact är utrustad med analoga in- och utgångar, så att den kan anslutas till en stereo- eller surroundanläggning.

 

MK-Sound-V10-rear-989x989 MK-Sound-V10-1-989x989 MK-Sound-V10-with-grille-989x989
<
>
Foto: M&K Sound

Pris och tillgänglighet

M&K Sound V10+ Compact kommer någon gång i höst och kostar 13 000 kronor.

 

Läs också Platt jordbävning Äntligen en inredningsvänlig subwoofer som ger ordentligt fysisk bas! Ja, den kostar, men betalar sig i form av vackra bastoner i musik och häftiga baseffekter i film. Från ett smalt format som du kan hänga på väggen.
Sigberg Audio Inkognito 12 onwall
Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
PSB fyller 50 år med nya flaggskepp Synchrony-serien markerar 50 år av högtalarhantverk. Ikonisk grundare är fortfarande med i laget.
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Vi testar Devialets första soundbar Devialet Dione ger TV-ljudet ett veritabelt lyft samtidigt som den fungerar utmärkt med musik. Men den kostar!
Vi testar Samsungs bästa soundbar En av våra soundbar-favoriter är tillbaka i en finputsad version. Samsung HW-Q995B låter kanonbra med film!
Sonos mindre och billigare subwoofer försenad Sonos planerade Sub Mini verkar bli försenad i några månader.
Soundbar för bara några hundralappar Creative Stage Air V2 är en bärbar, batteridriven soundbar som kostar nästan ingenting.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend