Search
Generic filters

Österrikisk graffiti på UE Boom

Skaffa en specialutgåva av den populära Bluetooth-högtalaren, utsmyckad med urbana kaniner som har stora ögon.

Om du funderar på att köpa en UE Boom 2-högtalare, men skulle vilja ha något riktigt speciellt, så passar kanske den senaste specialutgåvan bra. Det är designad av den österrikiska graffittikonstnären Nikolaus Nychos.

Högtalaren täcks av maniska vita kaniner med uppspärrade ögon. Inspirationen till Nychos stil kommer från hans uppväxt i en österrikisk jaktfamilj, i kombination med ett intresse för tecknade serier och heavy metal. Om hans Rabbit Eye Movement-projekt säger Nychos:

”Genom Rabbit Eye Movement försöker jag främja urban konst och hjälpa konstnärerna bakom den. Genom att på samma sätt samarbeta med Ultimate Ears hoppas jag tillföra den konstnärliga aspekten till en högtalare som redan tillför musik och inspiration till sin omvärld.”

Läs vårt test av UE Boom 2.

Det är inte första gången som har UE gjort specialversioner av sina högtalare. Dubstep-musikern Skrillex har också påverkat utseendet på tidigare versioner av Boom.

”Nychos hittar ständigt nya sätt att hålla sig spännande och nyskapande i sin konst, han målar inte på en tavla i ett rum utan rör sig ute i världen och delar med sig av sina uttryck”, säger Rory Dooley på Ultimate Ears

UE:s Rory Dooley med standardversionen av UE Boom 2. Foto: John Alex Hvidlykke, Ljud & Bild
UE:s Rory Dooley med standardversionen av UE Boom 2. Foto: John Alex Hvidlykke, Ljud & Bild

Pris och tillgänglighet
Rabbit Eye Movement-versionen av Boom 2 säljs i ett begränsat antal och kostar ungefär 1 800 kronor

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Harman Kardon Citation Tower

  Riktpris: 25000 kr Tornande bekvämlighet

  Elipson Legacy 3210

  Riktpris: 32000 kr Små franska delikatesser

  Klipsch The Fives

  Riktpris: 10000 kr Explosivt ljud i vardagsrummet

  Denon Home 350

  Riktpris: 7500 kr Snygg design – mäktigt inre
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.