Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nya versioner av UE Wonderboom och Hyperboom

De populära Wonderboom-högtalarna från Logitech-ägda Ultimate Ears har kommit i den tredje upplagan. Och Hyperboom har fått en ansiktslyftning.

Skrivet av / 2022-08-19 - 18:19
Nya versioner av UE Wonderboom och Hyperboom

Ultimate Ears, en del av Logitech, har haft framgång med sin serie bärbara Bluetooth-högtalare som alla slutar med -boom.

Det senaste tillskottet är Wonderboom 3, med livfulla färger, förbättrad Bluetooth-räckvidd, längre batteritid, 100% återvunnet tyg samt minst 31% återvunnen plast i kabinettet.

Även om storleken är liten lovas “fyllig bas” och upp till 14 timmars speltid i full stereo. Och tack vare sin IP67-klassning tål Wonderboom 3 vatten och damm, och klarar därför att bada i poolen eller tas med till stranden. Du kan också ta med den i duschen.

HYPERBOOM WHITE Swimming Pool Party
UE Hyperboom finns nu i vitt. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom är seriens tyngsta och mest basrika högtalare. Modellnumret är oförändrat, men den har fått en ansiktslyftning i form av en ny vit version. Hyperboom lovar ett stort dynamiskt omfång. Och den fick också stående ovationer från chefredaktör Svendsen när han testade den svarta versionen 2020. Med IPX4-certifiering är UE Hyperboom partysäker, men kasta den inte i poolen – då drunknar den!

WONDERBOOM 3 Family
UE Wonderboom 3 finns i fyra färger. (Foto: Ultimate Ears)

Pris och tillgänglighet

Ultimate Ears Wonderboom 3 finns att köpa från och med den 31 augusti. Priset är 999 kronor. Hyperboom White kan köpas från och med den 9 september för 4 599 kronor.

Ultimate Ears Hyperboom

Hyperboom ger så skrattretande mycket för varje krona att alla borde ha en. Eller två.

Läs mer

Ultimate Ears Megaboom 3

Vår nya favorit för stranden

UE Megaboom 3 är ännu tåligare och mer praktisk att använda.

Läs mer

Ultimate Ears Wonderboom 2

Ett potent charmtroll

Låt inte det gulliga utseendet lura dig, Wonderboom 2 har förvånansvärt potent ljud.

Läs mer
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen