TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Trådlösa mikrofoner för kreativa

DJI Mic lovar kabelfritt studioljud i intervjumikrofoner.

forfatter
Publicerad 2023-01-21 - 18:57

DJI är mest känt för sina drönare, som DJI Mini 3 Pro, men företaget tillverkar också mikrofoner för innehållsskapare och andra som behöver spela in ljud ute i verkligheten.

Nu utvidgar DJI sortimentet med DJI Mic 1 TX + 1 RX, som är ett par trådlöst anslutna ljudmottagare och sändarenheter. De fungerar med både digitalkameror och smartphone-inspelning, eller för ljudinspelningar som intervjuer eller voice-overs.

Den mottagande enheten (RX) och sändaren (TX) är redan ihopparade och har upp till 5,5 timmars batteritid med en maximal räckvidd på 250 meter. Sändaren har också en utbytbar ingångsport som passar både iOS- och USB-C-enheter, och det finns en blixtsko-adapter för anslutning till en kamera. Mottagaren har 8 GB intern lagring för att kunna spela in upp till 14 timmars 24-bitars inspelning i förlustfri kvalitet.

Pris och tillgänglighet
DJ MIC kan köpas nu. En uppsättning med sändare och mottagare kostar 2 700 kronor.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.

DJI Mini 3 Pro

Det lilla ögat i himlen

DJI:s minsta kameradrönare är så liten att den kan flyga var som helst – och är ändå tillräckligt avancerad för att ge ett proffsigt resultat.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
En mycket speciell zoom Sonys nya normalzoom är ovanlig.
lbpluss
Råaste zoomen vi sett 10x ultra-telezoom för fullformat.
lbpluss
Lumix S5II och S5IIX: Kompakta fullformatskameror vi suktar efter Panasonics kompakta fullformatskamera Lumix S5II kan äntligen filma med fasbaserad autofokus. S5IIX ger fler häftiga videofunktioner.
lbpluss
Guide till analoga filmkameror Att fotografera analogt har blivit enormt populärt. Här är kamerorna vi rekommenderar.
lbpluss
Så kommer du igång med analog fotografering Vi förklarar allt grundläggande på ett enkelt sätt.
Följ Ljud & Bild