TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Trailer: ”Friends: The Reunion”

Om sex dagar kan du få ett nostalgiskt återseende av det charmiga kompisgänget från New York.

forfatter
Publicerad 2021-05-21 - 08:25

En av de mest efterlängtade återföreningarna i TV-historien blir snart verklighet!

Den 27:e maj kan du se Friends: The ReunionHBO Nordic.

I dag har HBO släppt trailern till det nya specialavsnittet om en av TV-historiens mest sedda program:

https://youtu.be/HRXVQ77ehRQ

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer återvänder till seriens bekanta omgivningar på ”Stage 24” i Warner Bros studio i Burbank, där de tittar tillbaka på tiden tillsammans och hyllar den ikoniska komediserien.

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

Förutom de sex vännerna har återföreningsavsnittet (som är 1 timme och 43 minuter långt) en imponerande skara gäster, bland annat David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington , Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon och Malala Yousafzai.

Friends – The Reunion (Foto: HBO)

Ben Winston har regisserat och producerat tillsammans med seriens ursprungliga verkställande producenter Kevin Bright, Marta Kauffman och David Crane. Även Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry och Schwimmer är verkställande producenter.

Friends – The Reunion (Foto: HBO)

Serien visades på TV från september 1994 till maj 2004 och består av sammanlagt 236 avsnitt fördelade på 10 säsonger.

Med otaliga Emmy- och Golden Globe-nomineringar och statyetter i bagaget är Vänner en av vår tids mest hyllade och sedda komediserier.

Friends - The Reuinion_7 Friends - The Reuinion_5 Friends - The Reuinion_8 Friends - The Reuinion_4 Friends - The Reuinion_6
<
>
Friends - The Reunion (Foto: HBO)

PS! Alla tio säsonger av Vänner finns exklusivt på HBO Nordic.

Läs också Ny norsk Netflix-film Strömningsjätten släpper ännu en norsk spelfilm.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En kvinnlig Hulk kan väl omöjligen vara bra? Det finns många droppar i havet – och uppenbarligen ännu fler i Marvel-universumet. Men She-Hulk är faktiskt en frisk fläkt i genren.
Se Karpe på Viaplay Från och med idag kan du se den kritikerrosade Karpe-dokumentären på Viaplay.
Vi vill hellre se Durek som norsk kung! Netflix kokar pinsam, bitvis amatörmässig, såpopera-soppa av historien om det norska kronprinsparet.
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Nu är musen störst av dem alla! Det tog bara Musse Pigg två och ett halvt år att putta ner Netflix från strömningstronen.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend