Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Premiär för SkyShowtime

SkyShowtime ersätter strömningstjänsten Paramount+ och erbjuder filmer och serier från bland annat Paramount och Universal Pictures.

Av / 2022-09-20 - 14:11
Premiär för SkyShowtime

 

It’s SkyShowtime! Från och med tisdagen den 20 september är strömningstjänsten SkyShowtime officiellt tillgänglig i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Den innehåller allt från välkända filmklassiker och nya storfilmer till tv-program och underhållning för barn. Företaget kommer också lansera tjänsten i Nederländerna och Portugal, som båda går live den 25 oktober.

 

Exklusiva filmer och serier

Strömningstjänsten kommer att bjuda på exklusiva Hollywood-filmer och nya serier från världens största studior. Däribland Hollywoods två äldsta studior, Paramount Pictures och Universal Pictures, som tillsammans står för nästan 50 % av Hollywoods biofilmer.

SkyShowtime kommer att erbjuda köp och uthyrning av nya blockbusters efter att de släppts på bio, inklusive kassasuccéerna Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion och Minioner: Berättelsen om Gru. Andra Hollywood-storfilmer som har premiär på SkyShowtime inkluderar The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance och The Bad Guys.

Dessutom kommer det att finnas nya barn- och familjeserier, samt arkivtitlar från Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios och Peacock. SkyShowtime kommer också att visa lokala serier och dokumentärer.

Läs också Streaming-premiär i dag! Tom Cruise bevisar ännu en gång varför han är planetens största garanti för actionfilm-succéer.

Ersätter Paramount+

I Norden, som en del av sitt partnerskap med Paramount, kommer SkyShowtime att ersätta Paramount+, så att befintliga och nya kunder kan se nuvarande Paramount+ favoriter som Halo, Yellowstone, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds, samt SHOWTIME-originalen Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady.

SkyShowtime erbjuder innehåll från bland annat Universal Studios, Dreamworks, Peacock, Nickelodeon, Showtime och Paramount. (Foto: SkyShowtime)

SkyShowtime Regional General Manager för norra Europa, Henriette Skov, säger i ett uttalande:

SkyShowtime är nu live i hela Norden. Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda underhållningsfans det allra bästa urvalet av globala TV-serier och filmer på ett och samma ställe.

Pris och tillgänglighet

Tjänsten kommer att finnas tillgänglig via SkyShowtime-appen för Apple iOS-, tvOS-, Android-enheter samt via www.skyshowtime.com.  SkyShowtime kommer att kosta 79 kr i månaden, men i samband med lanseringen finns nu ett introduktionserbjudande på 39,50 kronor per månad. Erbjudandet gäller för nya prenumeranter och kan tecknas fram till 1 november.

SkyShowtime kommer också att finnas tillgängligt via följande distributionspartners på sina nordiska marknader: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Telmore och YouSee från Nuuday Grupp och TV 2 Play.

Mer info: www.skyshowtime.com/se

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

3 reaktioner på ”Premiär för SkyShowtime”

  1. Har gjort en första brows nu.
    Alla filmer och serier jag kikat på i Apple TV har 2-kanals ljud. På Discovery+ var i alla fall allt nytt i dolby eller dts flerkanal.
    Inte mycket att ha om man vill utnyttja sitt 5.1 eller liknande alltså.

  2. Den enda filmen jag hittar som ger 5.1 med Apple tv4K är TopGun Maverick. Resten är 2.0
    Ljudet i Mission Impossible Fallout (tex 8min in) är så komprimerat så det låter som en streamad ljudbok.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen