TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Se trailern till Viaplays ”Threesome”

Mot slutet av månaden har Viaplay premiär för en ny originalserie som vänder sig till en ungdomlig publik.

forfatter
Publicerad 2021-08-13 - 09:00

Vår ledande nordiska strömningstjänst, Viaplay, fortsätter att släppa originalserier i ett högt tempo. I slutet av augusti kommer den nya ungdomsserien Threesome.

Threesome, säsong 1 (Foto: Viaplay)

Matilda Källström och Simon Lööf spelar huvudrollerna i den romantiska ungdomsserien, som lovar att ta upp aktuella ämnen som kärlek, sex och svek.

Alla åtta avsnitt i den svenskproducerade serien släpps samtidigt på Viaplay.

 

Formen för Threesome är enligt regissören Lisa Linnertorp sprungen ur tanken av ett modernt och ungt kammarspel, där karaktärerna är få och grundplotten enkel, men relationer och problematik komplexa.

Jag ville skapa en serie som är fysiskt och emotionellt utmanande, och där våra huvudkaraktärers kontext och känslomässiga resa känns aktuell, relevant och fullständigt relaterbar för publiken

Threesome Viaplay
Threesome, säsong 1 (Foto: Viaplay)

Det unga paret David (Simon Lööf) och Siri (Matilda Källström) hamnar efter en våt kväll på stan i säng med konststudenten Camille (Alma Jodorowsky) …

Först verkar allt spännande, men när Siri vaknar upp dagen därpå och ser sin sovande pojkvän hålla om Camille, växer en svartsjuka inom henne som visar sig bli svår att kontrollera. Hon börjar från den stunden att ifrågasätta både hennes relation med David och sina egna mål med livet.

 

Threesome-sesong-1_6-989x556 Threesome-sesong-1_5-989x556 Threesome-sesong-1_2-989x556
<
>
Threesome, säsong 1 (Foto: Viaplay)

Matilda Källström har tidigare spelat i bland annat Solsidan, men gör sin första stora huvudroll i Threesome. I pressmeddelandet utvecklar hon den krävande rollen:

 

Precis som för alla andra skådespelare som landar sin första stora roll så har det varit oerhört kul och samtidigt väldigt nervöst. Tanken på att axla rollen som Siri var till en början väldigt skrämmande, och jag förstod att det skulle innebära mycket jobb. Men från första dagen på set förstod jag att det inte skulle vara några problem.

Threesome, säsong 1 (Foto: Viaplay)

Lucien Laviscount (Snatch) spelar den professionella dansaren John som dras in i relationen med Siri och David när den är som mest sårbar. Han såg på inspelningen nästan som terapi:

Att ta reda på vem John var i den här världen Lisa Linnertorp skapat, var som terapi för mig. Det var väldigt befriande att som skådespelare få föra honom till liv tillsammans med otroligt talangfulla Matilda.

Threesome har premiär på Viaplay den 29 augusti.

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Drakens tidsålder HBO Max satser stort på att prequel-serien till Game of Thrones ska lyfta streamingtjänsten till gamla höjder. Det tror vi att den gör!
En kvinnlig Hulk kan väl omöjligen vara bra? Det finns många droppar i havet – och uppenbarligen ännu fler i Marvel-universumet. Men She-Hulk är faktiskt en frisk fläkt i genren.
Se Karpe på Viaplay Från och med idag kan du se den kritikerrosade Karpe-dokumentären på Viaplay.
Vi vill hellre se Durek som norsk kung! Netflix kokar pinsam, bitvis amatörmässig, såpopera-soppa av historien om det norska kronprinsparet.
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend