TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Se teasertrailern för Copenhagen Cowboy

Ny serie regisserade av danska Nicolas Winding Refn har världspremiär på filmfestivalen i Venedig den 9 september och på Netflix senare i år.

forfatter
Publicerad 2022-09-05 - 17:07

En ny dansk TV-serie är på väg till Netflix, regisserad av själve Nicolas Winding Refn (Pusher, Bleeder, Bronson, Drive).

Läs också Nicolas Winding Refn återvänder med Netflix-serie Den nya serien heter Copenhagen Cowboy och är på sex avsnitt
copenhagencowboy TOP 1536x864 1

Serien, som vi först skrev om redan i juli, har fått namnet Copenhagen Cowboy och är enligt Netflix ”en spännande, neondränkt noir-serie på sex avsnitt om en mystisk, ung, kvinnlig hjälte, Miu. Efter ett liv i slaveri och med en ny början i sikte korsar hon det farliga landskapet i Köpenhamns kriminella undre värld. I sin strävan efter rättvisa och jakten på hämnd möter hon sin nemesis, Rachel, när de ger sig ut på en odyssé genom det naturliga och övernaturliga. Det förflutna förvandlar och definierar slutligen deras framtid när de två kvinnorna upptäcker att de inte är ensamma – de är många”.

Netflix har nu släppt den första teasertrailern för serien, som du kan se nedan. Samtidigt säger streamingjätten att Copenhagen Cowboy kommer att ha världspremiär den 9 september på filmfestivalen i Venedig och på Netflix senare i år.

 

I rollistan finns bland andra Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Lola), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li Ii Zhang (Mor Hulda) och Dragana Milutinovic (Rosella).

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Här är den första Indy-trailern Den 30 juni 2023 är premiärdagen för 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. Nu har den första trailern kommit ut.
Svensk deckare från Disney Disney gör serie av den svenska kriminalsuccén Koka björn.
Fungerar Willow-magin 2022? Disney försöker andas nytt liv i 80-talsklassikern.
Kommer redan i december! SkyShowtime släpper idag en ny trailer för Taylor Sheridan-serien 1923 - och tidigarelägger premiären!
Stallone gör en underhållande comeback Sly Stallone gör en mer än hygglig comeback som seriös skådespelare i en ojämn maffiakomedi.
Ny dansk Netflix-serie har premiär 5 januari 2023 Serien består av sex avsnitt, och bland skådespelarna finns Zlatko Buric, Mikael Bertelsen och Mads Brügger.
Följ Ljud & Bild