Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Se teasertrailern för Copenhagen Cowboy

Ny serie regisserade av danska Nicolas Winding Refn har världspremiär på filmfestivalen i Venedig den 9 september och på Netflix senare i år.

Av / 2022-09-05 - 17:07
Se teasertrailern för Copenhagen Cowboy

En ny dansk TV-serie är på väg till Netflix, regisserad av själve Nicolas Winding Refn (Pusher, Bleeder, Bronson, Drive).

Läs också Nicolas Winding Refn återvänder med Netflix-serie Den nya serien heter Copenhagen Cowboy och är på sex avsnitt

Serien, som vi först skrev om redan i juli, har fått namnet Copenhagen Cowboy och är enligt Netflix ”en spännande, neondränkt noir-serie på sex avsnitt om en mystisk, ung, kvinnlig hjälte, Miu. Efter ett liv i slaveri och med en ny början i sikte korsar hon det farliga landskapet i Köpenhamns kriminella undre värld. I sin strävan efter rättvisa och jakten på hämnd möter hon sin nemesis, Rachel, när de ger sig ut på en odyssé genom det naturliga och övernaturliga. Det förflutna förvandlar och definierar slutligen deras framtid när de två kvinnorna upptäcker att de inte är ensamma – de är många”.

Netflix har nu släppt den första teasertrailern för serien, som du kan se nedan. Samtidigt säger streamingjätten att Copenhagen Cowboy kommer att ha världspremiär den 9 september på filmfestivalen i Venedig och på Netflix senare i år.

I rollistan finns bland andra Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Lola), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li Ii Zhang (Mor Hulda) och Dragana Milutinovic (Rosella).

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Rulla till toppen