Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

Nyhet

Only Murders in The Building förnyas för säsong 4

Disney+ utlovar ännu en säsong med lättsam komedi från Steve Martin & Co.

Skrivet av / 2023-10-08 - 21:02
Only Murders in The Building förnyas för säsong 4

Komikern Steve Martins comeback fick stående ovationer av kritikerna och uppnådde skyhöga tittarsiffror på streamingtjänsten Disney+.

Serien var (med undantag för Billy Lynn’s Long Halftime Walk) komedilegendaren Steve Martins första roll i en större film/serie på 10 år.

Only Murders In the Building är en lekfull kriminalparodi av true crime-podcastare, där de två distingerade herrarna Steve Martin (Charles) och Martin Short (Oliver) är fast övertygade om att deras grannes uppenbara självmord är ett mord.

De komiska komplikationerna ökar när de äldre herrarna får sällskap av den driftiga Selena Gomez (Mabel).

Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

De tre omaka vännerna misstänker att mördaren är en av hyresgästerna i hyreshuset och ser möjligheten att skapa en mycket lokal podcast kring det intrikata mordmysteriet.

Bara några dagar efter säsong 3-finalen har Disney+ nu meddelat att Only Murders In the Building kommer att återvända till streamingtjänsten för en fjärde säsong.

Läs också Livin' la Vida LOKI Den andra säsongen av Loki har hittat formen och är en befriande omväxling från de standardiserade Marvel-filmerna.

I den tredje säsongen fick trion sällskap av stjärnskådespelarna Meryl Streep och Paul Rudd; när de utredde ett mord i samband med en Broadway-show.

 

 

Serien har tagits emot väl av både kritiker och publik och har vunnit ett antal priser, bland annat två Emmy-nomineringar.

Serieskapare är John Hoffman (Grace & Frankie) och Steve Martin – som också står som manusförfattare. De två herrarna, tillsammans med Short och Gomez, är producenter av Only Murders in the Building.

Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_1 Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_4 Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_5 Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_6
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Disney+ har ännu inte meddelat något premiärdatum, (eventuellt) nya skådespelare eller en sammanfattning av handlingen i den fjärde säsongen.

Som de flesta andra serier har den förmodligen blivit försenad på grund av de strejker som har lamslagit Hollywood i år – så förvänta er inte ett premiärdatum förrän nästa höst.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Slutet närmar sig!

Ny trailer - True Detective, säsong 4

Trailer - House of the Dragon, säsong 2

Williams svåra tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård till Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr & Mrs Smith kommer tillbaka!

Mord i Venedig går snart att streama

Bättre än Yellowstone?

Spidey!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen