TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny Netflix-serie om vikingar har fått sin första trailer

Den populära serien om vikingarna från ”Kattegatt” fortsätter på Netflix.

forfatter
Publicerad 2022-02-08 - 10:28

History Channels populära TV-serie om vikingen Ragnar Lodbrok och hans släkt familj är slut. Den 6:e och sista säsongen har för länge sedan släppts och kan ses på History Channel, Amazon Prime, HBO Max och på andra ställen, beroende på var man befinner sig i världen.

Men redan för ett år sedan meddelade Netflix att de var på gång med en ny spinoff-serie som hette Vikings: Valhalla.

Nu har serien fått ett officiellt premiärdatum – 25 februari – och en officiell trailer, som du kan se här:

I sitt pressmeddelande om serien skriver Netflix bland annat:

Vikings: Valhalla utspelar sig över tusen år sedan i början på 1000-talet och beskriver de legendariska äventyren hos några av de mest kända vikingarna som någonsin har levt – den legendariske upptäcktsresanden Leif Eriksson (Sam Corlett), hans eldiga och egensinniga syster Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) och den ambitiöse nordiske prinsen Harald Sigurdsson (Leo Suter). När spänningarna mellan vikingarna och de engelska kungligheterna når en blodig brytpunkt, samtidigt som vikingarna själva bråkar över sina motstridiga kristna och hedniska övertygelser, börjar dessa tre vikingar en storslagen resa som tar dem över hav och genom slagfält – från Kattegatt till England och bortom – när de kämpar för överlevnad och ära.

Den danske regissören Niels Arden Oplev har regisserat seriens första avsnitt. Exekutiva producenter är Jeb Stuart, som också är showrunner, samt Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer och Paul Buccieri.

(Foto: Netflix)

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick är (äntligen!) tillbaka Endast få dagar kvar tills Maverick flyger igen - i Top Gun 2.
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Se den första Avatar 2-trailern Nu är trailern till James Cameron efterlängtade (?) uppföljare till megasuccén Avatar här.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend