TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny Marvel-trailer: Hawkeye

Disney+ har släppt en trailer till den nya originalserien.

För knappt två veckor sedan presenterade Disney+ sitt höstprogram, där bland annat den kommande Marvel-serien Hawkeye fanns med.

Här är allt nytt från Marvel Se klipp från de kommande Marvel-filmerna!

I Hawkeye får vi äntligen se Jeremy Renner i en huvudroll i en Marvel-film/-serie. Räkna också med ett återseende av eldiga Florence Pugh från Black Widow.

 

Handlingen i Hawkeye utspelas i New York, efter ”domedagen”.

Före detta Avengern Clint Barton/Hawkeye (Renner) har en enda, till synes enkel uppgift: kom hem till familjen före jul. På vägen får han hjälp av nykomlingen Kate Bishop (Hailee Steinfeld), en 22-årig bågskytt som drömmer om ett liv som superhjälte.

När Bartons oroliga förflutna kommer ikapp honom tvingas det omaka paret att samarbeta.

Förutom Renner och Steinfeld får vi se Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James och Alaqua Cox i rollerna.

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

Seriens skapare är Rhys Thomas, och duon Bert och Bertie är regissörer.

Miniserien har premiär på Disney+ den 24:e november.

Hawkeye poster
Hawkeye (Foto: Walt Disney)

Lämna en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.