Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Ny Marvel-trailer: Hawkeye

Disney+ har släppt en trailer till den nya originalserien.

För knappt två veckor sedan presenterade Disney+ sitt höstprogram, där bland annat den kommande Marvel-serien Hawkeye fanns med.

Här är allt nytt från Marvel Se klipp från de kommande Marvel-filmerna!

I Hawkeye får vi äntligen se Jeremy Renner i en huvudroll i en Marvel-film/-serie. Räkna också med ett återseende av eldiga Florence Pugh från Black Widow.

 

Handlingen i Hawkeye utspelas i New York, efter ”domedagen”.

Före detta Avengern Clint Barton/Hawkeye (Renner) har en enda, till synes enkel uppgift: kom hem till familjen före jul. På vägen får han hjälp av nykomlingen Kate Bishop (Hailee Steinfeld), en 22-årig bågskytt som drömmer om ett liv som superhjälte.

Annons

När Bartons oroliga förflutna kommer ikapp honom tvingas det omaka paret att samarbeta.

Förutom Renner och Steinfeld får vi se Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James och Alaqua Cox i rollerna.

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

Seriens skapare är Rhys Thomas, och duon Bert och Bertie är regissörer.

Miniserien har premiär på Disney+ den 24:e november.

Annons
Hawkeye poster

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.