TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny Marvel-trailer: Hawkeye

Disney+ har släppt en trailer till den nya originalserien.

forfatter
Publicerad 2021-09-14 - 07:58

För knappt två veckor sedan presenterade Disney+ sitt höstprogram, där bland annat den kommande Marvel-serien Hawkeye fanns med.

Läs också Här är allt nytt från Marvel Se klipp från de kommande Marvel-filmerna!

I Hawkeye får vi äntligen se Jeremy Renner i en huvudroll i en Marvel-film/-serie. Räkna också med ett återseende av eldiga Florence Pugh från Black Widow.

 

Handlingen i Hawkeye utspelas i New York, efter ”domedagen”.

Före detta Avengern Clint Barton/Hawkeye (Renner) har en enda, till synes enkel uppgift: kom hem till familjen före jul. På vägen får han hjälp av nykomlingen Kate Bishop (Hailee Steinfeld), en 22-årig bågskytt som drömmer om ett liv som superhjälte.

När Bartons oroliga förflutna kommer ikapp honom tvingas det omaka paret att samarbeta.

Läs också Ny trailer till Eternals! Nu har Disney släppt den andra trailern till den efterlängtade Marvel-filmen kommit.

Förutom Renner och Steinfeld får vi se Florence Pugh, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James och Alaqua Cox i rollerna.

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

Seriens skapare är Rhys Thomas, och duon Bert och Bertie är regissörer.

Miniserien har premiär på Disney+ den 24:e november.

Läs också Det här kommer på Disney+ Blandad kompott i Disney+:s höstprogram, med något för alla familjemedlemmar – men inga aha-upplevelser.
Hawkeye poster
Hawkeye (Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En kvinnlig Hulk kan väl omöjligen vara bra? Det finns många droppar i havet – och uppenbarligen ännu fler i Marvel-universumet. Men She-Hulk är faktiskt en frisk fläkt i genren.
Se Karpe på Viaplay Från och med idag kan du se den kritikerrosade Karpe-dokumentären på Viaplay.
Vi vill hellre se Durek som norsk kung! Netflix kokar pinsam, bitvis amatörmässig, såpopera-soppa av historien om det norska kronprinsparet.
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Nu är musen störst av dem alla! Det tog bara Musse Pigg två och ett halvt år att putta ner Netflix från strömningstronen.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend