Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Höstens program på Disney+

Blandad kompott i Disney+:s höstprogram, med något för alla familjemedlemmar – men inga aha-upplevelser.

I dag presenterade Disney+ höjdpunkterna på sin hösttablå.

Strömningsjättens nordiska chef, Hans van Rijn, kunde avslöja att tjänsten i augusti har passerat 116 miljoner abonnenter globalt – men ville inte dela med sig av några lokala siffror för Norden. Förutom de häpnadsväckande höga abonnentsiffrorna nämndes det inte mycket på presentationen som vi inte redan visste.

Happier Than Ever (Billie Eilish) Y_ The Last Man THE BEATLES: GET BACK Star Wars Vision Reservation Dogs Only Murders In The Building Monsters at Work Jungle Cruise Hip Hop Uncovered (2) HAWKEYE Feyenoord Dug Days Doogie Kamelaoha D'Amelio Show CRUELLA Black Widow
<
>
Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

Däremot ägnade han mycket tid åt att betona att Disney+ inte bara är en tjänst för barn och barnfamiljer, i och med breddnigen med ”Star” finns ett varierat och blandat utbud för hela familjen. Det är ett påstående som han faktiskt har bra täckning för, för även om Disney+ ännu inte har samma enorma frekvens som Netflix och deras originalserier så har de ett så omfattande och varierat arkiv med filmer och serier att det finns något ”för alla”.

Men om man ska stanna som abonnent på en strömningstjänst så förväntar man sig ständigt nyproducerat kvalitetsinnehåll.

Bland höstens nya lanseringar vill vi särskilt lyfta fram följande:

Annons

Y: The Last Man

En post-apokalyptisk värld där samtliga män (utom en) har ”gått hädan”. Diane Lane är den nya presidenten för en nation som endast består av det kvinnliga könet. Kommer 22 september.

 

Hawkeye

Ny serie från Marvels universum, där Hawkeye (Jeremy Renner) äntligen får spela huvudrollen. Räkna också med ett återseende av eldiga Florence Pugh från Black Widow. Premiär 24 november.

Annons

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

 

American Horror Stories

Spinoff-serie från Ryan Murphys American Horror Story. I den nya antologiserien berättas en ny skräckhistoria i varje avsnitt. Premiär 8 september.

 

Annons

Reservation Dogs

Lovande ny serie om vilsna indian-ungdomar som växer upp i ett reservat i Oklahoma. Premiär någon gång under senhösten.

 

Dug Days

Ett slags spinoff med hunden till änklingen i Pixars Upp. Premiär i morgon (1/9).

Annons

 

Dopesick

Lite mindre lustigt blir det nog i dramaserien Dopesick, som bygger på den sanna historien om hur läkemedelsindustrin fick ”halva USA” att börja knarka. Michael Keaton och Peter Sarsgaard har huvudrollerna i den här miniserien. Premiär under hösten.

 

Happier Than Ever

Annons

Konsertfilm där du får se Billie Eilish framföra hela sitt senaste album, ackompanjerad av Los Angeles Philharmonic. Släpps redan 3 september.

 

The Beatles: Get Back

Musikfantaster får mer godis med Peter Jacksons Beatles-dokumentär. Innehåller massor av tidigare opublicerade inspelningar. Premiär 25 november.

 

Annons

Disney+ har även två nya spännande, nydanande animerade serier i höst – från två synnerligen välbekanta underhållningsuniversum:

Marvels What If…

Den första animerade Marvel-serien finns redan på Disney+.

 

Star Wars Visions

Annons

Den spännande och ytterst varierade animerade serien Star Wars Visions bådar gott. Premiär 22 september.

 

PS! Redan i dag kan du strömma den här småroliga komediserien med Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez i huvudrollerna:

Only Murders in the Building

 

Läs också

Lekfullt och dekadent

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.