Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Höstens program på Disney+

Blandad kompott i Disney+:s höstprogram, med något för alla familjemedlemmar – men inga aha-upplevelser.

Av / 2021-08-31 - 13:30
Höstens program på Disney+

I dag presenterade Disney+ höjdpunkterna på sin hösttablå.

Strömningsjättens nordiska chef, Hans van Rijn, kunde avslöja att tjänsten i augusti har passerat 116 miljoner abonnenter globalt – men ville inte dela med sig av några lokala siffror för Norden. Förutom de häpnadsväckande höga abonnentsiffrorna nämndes det inte mycket på presentationen som vi inte redan visste.

Happier Than Ever (Billie Eilish) Y_ The Last Man THE BEATLES: GET BACK Star Wars Vision Reservation Dogs Only Murders In The Building Monsters at Work Jungle Cruise Hip Hop Uncovered (2) HAWKEYE Feyenoord Dug Days Doogie Kamelaoha D'Amelio Show CRUELLA Black Widow
<
>
Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

Däremot ägnade han mycket tid åt att betona att Disney+ inte bara är en tjänst för barn och barnfamiljer, i och med breddnigen med ”Star” finns ett varierat och blandat utbud för hela familjen. Det är ett påstående som han faktiskt har bra täckning för, för även om Disney+ ännu inte har samma enorma frekvens som Netflix och deras originalserier så har de ett så omfattande och varierat arkiv med filmer och serier att det finns något ”för alla”.

Men om man ska stanna som abonnent på en strömningstjänst så förväntar man sig ständigt nyproducerat kvalitetsinnehåll.

Bland höstens nya lanseringar vill vi särskilt lyfta fram följande:

Y: The Last Man

En post-apokalyptisk värld där samtliga män (utom en) har ”gått hädan”. Diane Lane är den nya presidenten för en nation som endast består av det kvinnliga könet. Kommer 22 september.

 

Hawkeye

Ny serie från Marvels universum, där Hawkeye (Jeremy Renner) äntligen får spela huvudrollen. Räkna också med ett återseende av eldiga Florence Pugh från Black Widow. Premiär 24 november.

Hawkeye (Foto: Walt Disney)

 

Läs också Sommar-blockbustern är tillbaka! Scarlett Johansson står stadigt på egna ben i actionfylld, underbart lättsam sommarunderhållning.

American Horror Stories

Spinoff-serie från Ryan Murphys American Horror Story. I den nya antologiserien berättas en ny skräckhistoria i varje avsnitt. Premiär 8 september.

https://youtu.be/qmLs2UoxM_Y

 

Reservation Dogs

Lovande ny serie om vilsna indian-ungdomar som växer upp i ett reservat i Oklahoma. Premiär någon gång under senhösten.

 

Dug Days

Ett slags spinoff med hunden till änklingen i Pixars Upp. Premiär i morgon (1/9).

 

Dopesick

Lite mindre lustigt blir det nog i dramaserien Dopesick, som bygger på den sanna historien om hur läkemedelsindustrin fick ”halva USA” att börja knarka. Michael Keaton och Peter Sarsgaard har huvudrollerna i den här miniserien. Premiär under hösten.

 

Happier Than Ever

Konsertfilm där du får se Billie Eilish framföra hela sitt senaste album, ackompanjerad av Los Angeles Philharmonic. Släpps redan 3 september.

 

The Beatles: Get Back

Musikfantaster får mer godis med Peter Jacksons Beatles-dokumentär. Innehåller massor av tidigare opublicerade inspelningar. Premiär 25 november.

 

Disney+ har även två nya spännande, nydanande animerade serier i höst – från två synnerligen välbekanta underhållningsuniversum:

Marvels What If…

Den första animerade Marvel-serien finns redan på Disney+.

 

Star Wars Visions

Den spännande och ytterst varierade animerade serien Star Wars Visions bådar gott. Premiär 22 september.

 

PS! Redan i dag kan du strömma den här småroliga komediserien med Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez i huvudrollerna:

Only Murders in the Building

https://www.youtube.com/watch?v=-V1rQdXXXyI

 

Läs också Lekfullt och dekadent En dekadent Emma Stone gör rebooten av 101 dalmatiner till ett rent nöje.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

0
Rulla till toppen