Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu kan du se Barbie-filmen i IMAX-format

Den nya versionen bjuder även på 8 minuter bonusmaterial.

Av / 2023-09-22 - 17:33
Nu kan du se Barbie-filmen i IMAX-format

En ny, exklusiv IMAX-version av Barbie har premiär i helgen. Den kommer att visas på Filmstadens IMAX-salonger.

Den ”nya” versionen av Barbie-filmen är anpassad till den större IMAX-skärmen i 1.43:1-format och bjuder dessutom på 8 minuter bonusmaterial efter eftertexterna.

Läs också Barbie rullas ut i IMAX-format Snart kommer du att kunna se Margot Robbie och Ryan Gosling i ett ännu större format.

Versionen kommer att finnas tillgänglig från den 22 september på utvalda biografer runt om i världen. Här i Sverige visas den under en begränsad tid på Filmstaden Scandinavia i Stockholm och Filmstaden Bergakungen i Göteborg.

– Det både ser och låter otroligt! Det här är det mest tillfredsställande sättet att se filmen för mig”, säger regissören Greta Gerwig i en intervju med IMAX.

– ”Barbie-filmen är en upplevelse i sig, men det här tar den verkligen till en ny nivå”, säger filmfotografen Rodrigo Prieto.

Läs också Oppenheimer som Prometheus Christopher Nolans tre timmar långa drama om atombombens fader, Robert Oppenheimer, är ett överraskande politiskt tidsdokument som utvecklas till en av den visionäre regissörens bästa filmer.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spionuppföljare

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Dags för mer fransk romantik

No more Netflix...!

Ny trailer från kostymdramats värld

Trailern är här!

Komedilegenden återvänder till sina rötter!

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

Rulla till toppen