Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Netflix firar alla hjärtans dag med smygtitt på Queen Charlotte – A Bridgerton Story

Idag kan DU få en första titt på den kommande Bridgerton spin-off-serien.

Av / 2023-02-14 - 00:02
Netflix firar alla hjärtans dag med smygtitt på Queen Charlotte – A Bridgerton Story

Att ett kostymdrama skulle bli en av Netflix största framgångar var ganska oväntat. Med Bridgerton återupplivade och moderniserade Netflix kostymdramat. Plötsligt blev en trött och pompös genre cool, sexig (!) och innovativ.

Som en lyckad blandning av Dynastin, Askungen, Farligt begär och Downton Abbey, och med en touch av Fifty Shades of Grey, blev Bridgerton en megasuccé när Netflix lanserade serien julen 2020.

Läs också Den kåta borgarklassen Lyckat kostymdrama som är en blandning av Dynastin, Askungen, Farliga förbindelser och Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

I centrum för intrigen står den rika familjen Bridgerton, en änka med sina 7 (!) barn, varav snusförnuftiga och smånaiva Daphne (Phoebe Dynevor) är i giftasklar ålder.

Mor och familjens äldste son, Anthony (Jonathan Bailey) gör allt i sin makt för att skaffa Daphne den bästa maken, som kan säkra familjens status, position och rikedom.

Samtidigt försuras det sorglösa rikemanslivet av en orm i Paradiset. En anonym skribent, som skriver under med “Lady Whistledown”, har använt dåtidens sociala medier, ett flygblad, för att skriva sina veckovisa betraktelser om de ytliga rikemansfamiljerna, deras kärleksliv, problem, sorger och mer eller mindre illvilligt skvaller.

Bridgerton sesong 2 1
Bridgerton, säsong 2 (Foto: Netflix)

Med säsong 2 klev gåtfulla Kate (Simone Ashley) in i bilden – förtrollade den uppblåsta Londonsocieteten och sparkade nytt liv i den sexiga och roliga serien.

Läs också Mer pompa, ståt och bara bröst Bridgerton är definitivt ett av de mest potenta kostymdramerna.

Serien är baserad på Julia Quinns romanserie, där vi i hennes åtta böcker transporteras tillbaka till den förnäma borgarklassen i London, 1813. Det är konstant vår i luften och eliten ska “presentera” sina döttrar så att de under “säsongen” kan locka en lämplig, och rikast möjlig man.

Netflix har redan lovat åtta säsonger av Bridgerton men en sådan succé måste det självklart göras mer av. Nu kommer den första spin-off-serien: Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

I samband med alla hjärtans dag (förresten, har du kommit ihåg att köpa blommor?!) bjuder Netflix in press och fans på en liten smygtitt på den kommande miniserien.

 

Streamingjätten bjuder in DIG till det exklusiva virtuella evenemanget för den nya serien idag, tisdagen den 14 februari klockan 16:00.

Du får möjlighet att se teaser-trailer, unika klipp från serien, samt en exklusiv möjlighet till en Q&A med skådespelarna.

Skaparen av serien och verkställande producenten Shonda Rhimes kommer att samlas med seriens skådespelare för att prata om allt som rör drottning Charlotte i en live Q&A. India Amarteifio och Corey Mylchreest, som spelar den unga drottningen Charlotte och kung George, kommer att delta i evenemanget tillsammans med kollegan Arsema Thomas, som spelar unga Lady Danbury och fler.

Queen Charlotte – A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Registrera dig för det virtuella evenemanget för att få nytt och spännande innehåll från den nya serien.

Anmälningsformulär hittar du här!

Queen-Charlotte-A-Bridgerton-Story_1-1-989x659 Queen-Charlotte-A-Bridgerton-Story_1-3-989x660 Queen-Charlotte-A-Bridgerton-Story_1-2-989x659
<
>
Queen Charlotte - A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Både journalister och fans är välkomna när Netflix presenterar seriens nya teaser och en rad exklusiva klipp från serien.

Om du vill fira alla hjärtans dag i sällskap med stjärnorna i Bridgerton-universumet, inklusive Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury) och Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), och komma bakom kulisserna i Queen Charlotte: A Bridgerton Story, som en av de allra första i världen, så reservera tiden (kl 16:00 idag) i din kalender.

Läs också Ingen mer gratis kontodelning! Netflix har länge arbetat för att stoppa lösenordsdelning – nu vidtar streamingjätten åtgärder.
Queen Charlotte – A Bridgerton Story (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Rulla till toppen