Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

MILF of Norway – nu är trailern här

MILF of Norway blir den första norska Max Original-serien – nu har trailern släppts.

Av / 2024-05-11 - 10:46
MILF of Norway – nu är trailern här

För nästan exakt ett år sedan meddelades det att Warner Media/Discovery släpper HBO-namnet i USA och att Discovery+ sedan ”slås samman” med HBO Max och lanserar den mer allomfattande streamingtjänsten ”Max”.

Inte bara ett nytt namn, utan också ett nytt fokus. Från och med den 21 maj i år kommer HBO Max innehåll att bli en del av Warner Media och Discovery-koncernen, och allt innehåll kommer att samlas i Max.

PS! Du kan läsa allt om den omfattande förändringen och vad den kommer att innebära för ditt abonnemang här!

Läs också Hel-MAX? Warner Media och Discovery förändrar sitt utbud av streamingtjänster radikalt.

I samband med nylanseringen släpper WarnerMedia en helt ny serie, som kommer att lanseras på självaste Max ”födelsedag”.

Den norska originalserien (med det lite töntiga namnet) MILF of Norway, kan strömmas från och med den 21 maj.

Trond Fausa Aurvåg och Mariann Hole, ”MILF of Norway” (Foto: Max)

Och nej, det är (tack och lov) inte en ny, osmaklig realityserie, utan en dramaserie med humoristisk udd; signerad regissören Rune Langlo.

Magnus Vatn, programdirektör på Warner Bros Discovery Norge, har stora förhoppningar på serien:

”MILF of Norway är en serie vi är oerhört stolta över, och vi tycker att det är otroligt spännande att denna serie kommer att lanseras tillsammans med vår nya streamingtjänst i Europa. Det visar att det innehåll vi producerar här i Norge har potential att nå en internationell publik.

Vi har många gånger tidigare bevisat att vi skapar innehåll som träffar både hjärtat och skrattmusklerna, och vi är ganska säkra på att ”MILF of Norway” inte är något undantag. Det här är en serie med flera lager som både utmanar och underhåller.

Nu är trailern här:

Serien kommer att bestå av 8 avsnitt, med fredagspremiär varje vecka.

Läs också Lillyhammer, säsong 3 I den bästa säsongen hittills förvandlar nästan Steven Van Zandt den lugna byn Lillehammer till en norsk version av Twin Peaks.

 

MILF of Norway (Foto: Max)

Från sammanfattningen av handlingen kan vi läsa:

Gnistan i äktenskapet har slocknat, och när Lene plötsligt förlorar sitt jobb känner hon sig kränkt och rådvill. Mest på skämt lägger hon upp en lättklädd bild på sig själv med en slöja på webbplatsen InsideFans och upptäcker att slöjerotik är en nisch som går hem. Den nya inkomsten kommer väl till pass, men ännu viktigare är den spänning och frihet hon känner i sitt nya, hemliga liv.

Samtidigt är rädslan för att bli avslöjad utmattande – för vilka är det egentligen som tittar på henne?

MILF of Norway (Foto: Max)

MILF of Norway (Foto: Max)Huvudrollerna spelas av Trond Fausa Aurvåg (Lilyhammer, Oppenheimer) och Mariann Hole (Halvbror, Wisting).

I övriga roller ser vi Odd-Magnus Williamson, Henriette Faye-Schjøll, John E. Jørgensrud, Kim F. Jørgensen, Hibba Najeeb, Rudy Claes, Maxime Jacobsen, Norah Kristoffersen, Philip Helgar, Andre Eriksen, Mohammed Chakiri, Natalie B. Roland, Amir Asgharnejad, Dennis Storøi och Trine Lise Olsen.

Max kallar det ett ” nationalerotiskt humordrama” och Mariann Hole, som till en början var skeptisk, tror att hon har hittat sin drömroll:

En serie om nätporr och självförverkligande stod inte högst upp på min önskelista, men manuset var fantastiskt bra, och med ett drömteam av skådespelare och Rune Langlo som regissör kunde jag inte säga nej. Det här är drömrollen som jag inte visste att jag ville ha.

Det har blivit så mycket mer än jag hade föreställt mig, och jag hoppas att folk kommer att njuta av vårt roliga och ganska mörka universum.

Mariann Hole, ”MILF of Norway” (Foto: Max)

Holes rollfigur Lene är en vanlig tonårsmamma i 40-årsåldern som bor i en lugn småstad utanför Oslo med sin man Lars (Fausa Aurvåg) och tonårssonen Mons (Fridtjof B. Roland).

Läs också Oppenheimer som Prometheus Christopher Nolans tre timmar långa drama om atombombens fader, Robert Oppenheimer, är ett överraskande politiskt tidsdokument som utvecklas till en av den visionäre regissörens bästa filmer.
MILF-of-Norway_1-5 MILF-of-Norway_1-7
<
>
MILF of Norway (Foto: Max)

OBS! Max kommer också att lansera en annan nordisk serie den 21 maj. Då släpps dokumentären This is Benjamin Ingrosso.

Serien följer 26-åringen under sommarturnén och kommer att försöka ge fansen en inblick i artistens/skådespelarens liv.

Läs också Kanslern har talat! Från skaparna av Succession kommer ett nytt maktdrama – med en rejäl dos komik.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Rulla till toppen