Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Michael Keaton återvänder som Batman

Om du tycker att Michael Keaton är den enda riktiga Batman så finns det goda nyheter. Dräkten håller på att läggas ut så att han kan återvända i ”The Flash”.

Av / 2021-04-23 - 15:13
Michael Keaton återvänder som Batman

Goda nyheter för batfans, speciellt de som hunnit få lite gråa hår. 90-talets bemantlade hämnare i Michael Keatons skepnad har nämligen lovat sätta på sig dräkten igen och göra comeback i rollen efter ett uppehåll på 30 år. Ett par stygn i ryggen måste förmodligen läggas ut för att kostymen ska passa den nu 69-åriga skådespelaren.

Det handlar inte om någon egen film (så Frank Miller-fans kan bara glömma en filmatisering av ”Mörkrets riddare” den här gången), utan som en karaktär i filmen The Flash. I vilket sammanhang vet vi inte ännu.

Men vilken Batman är egentligen den bästa? Michael Keaton, Christian Bale eller Ben Affleck? (Nej, Val Kilmer och George Clooney är inte med i tävlingen.)

Inte bara Michael Keaton

Enligt DC Comics är rätt svar: allihop! Historien där en 30 år äldre Batman dyker upp är bara en av många aspekter och resultatet av ett expanderande DC Multiverse där Barry Allen (Ezra Miller) reser tillbaka i tiden för att rädda sin mamma. Och sedan blir det antagligen bara mörkare och allt mer komplicerat.

DC Comics lovar också att vi kommer att få se massor av cameo-roller med kända skådespelare från tidigare Batman-filmer. Vad sägs om en 84-årig Jack Nicholson som The Joker? Vi plockar fram popcornen direkt!

Enligt planerna ska The Flash ha premiär 22 november 2022.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen