Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Disney+ – nu kommer Avatar 2

Snart kan du strömma James Camerons Avatar - The Way of Water på Disney+.

Av / 2023-06-01 - 17:27
Disney+  – nu kommer Avatar 2

Få filmer har tagit så lång tid att krysta fram som uppföljaren till den kompromisslösa James Camerons Avatar (2009).

Hela 13 år, och många miljarder, gick åt innan publiken kunde flockas till biograferna igen för att se Avatar: The Way of Water. Och Cameron hade utnyttjat tiden väl.

Visuellt var uppföljaren ännu mer förtrollande än originalet, och själva handlingen (om än inte Pulitzerpris-material) mer engagerande – tyvärr ack så schablonmässig och lätt förutsägbar.

Läs också Camerons dårskap? I våra ögon var nog Avatar 2 inte direkt någon efterlängtad film, men James Cameron kan överraska och behärskar definitivt konsten att underhålla.

Förra gången tog det lång tid innan man kunde få filmen på Blu-ray, men på dagens strömningsmarknad är det hård kamp om kundernas gunst (och kreditkort); och Avatar 2 kommer säkert att locka nya abonnenter till Disneys strömningsuniversum.

Redan den 7 juni kan du strömma äventyrseposet på Disney+.

 

Bland andra höjdpunkter på Disney+ under den första sommarmånaden vill vi lyfta fram den nya Marvel-serien Secret Invasion, med legenden Samuel L. Jackson i huvudrollen.

I Secret Invasion, som utspelar sig i dagens MCU, hör Nick Fury (Jackson) om en hemlig invasion av jorden av en grupp formskiftande Skrull.

Fury ansluter sig till sina allierade, inklusive Everett Ross, Maria Hill och skrullen Talos, som har skapat sig ett liv på jorden. Tillsammans hamnar de i en kapplöpning mot tiden för att förhindra en nära förestående Skrull-invasion och rädda mänskligheten.

Strömningspremiär den 21 juni.

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen