Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Här är trailern till The Matrix: Resurrections

Kommer på bio och HBO Max 22 december.

Av / 2021-09-09 - 16:22
Här är trailern till The Matrix: Resurrections

Vi har inte hört något från Neo (som spelas av Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) sedan ”The Matrix: Revolutions” från 2003.

Men nu är uppföljaren på väg. ”The Matrix: Resurrections” kommer på bio den 22:e december och går också att strömmas direkt på HBO Max, som vi lyckligtvis kommer att få tillgång till i Skandinavien redan i oktober.

Sedan i början av veckan har man kunnat välja mellan det blå och det röda pillret och sedan se en teaser på filmens officiella hemsida. Men nu har den officiella trailern äntligen landat:

 

Neo har tydligen glömt vem han är, men han tycks fortfarande vara en fena på kung-fu!

Förutom Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss medverkar skådespelare som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas och Christina Ricci i filmen, som regisseras av Lana Wachowski.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen