TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är trailern till The Matrix: Resurrections

Kommer på bio och HBO Max 22 december.

forfatter
Publicerad 2021-09-09 - 16:22

Vi har inte hört något från Neo (som spelas av Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) sedan ”The Matrix: Revolutions” från 2003.

Men nu är uppföljaren på väg. ”The Matrix: Resurrections” kommer på bio den 22:e december och går också att strömmas direkt på HBO Max, som vi lyckligtvis kommer att få tillgång till i Skandinavien redan i oktober.

Sedan i början av veckan har man kunnat välja mellan det blå och det röda pillret och sedan se en teaser på filmens officiella hemsida. Men nu har den officiella trailern äntligen landat:

 

Neo har tydligen glömt vem han är, men han tycks fortfarande vara en fena på kung-fu!

Förutom Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss medverkar skådespelare som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas och Christina Ricci i filmen, som regisseras av Lana Wachowski.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En kvinnlig Hulk kan väl omöjligen vara bra? Det finns många droppar i havet – och uppenbarligen ännu fler i Marvel-universumet. Men She-Hulk är faktiskt en frisk fläkt i genren.
Se Karpe på Viaplay Från och med idag kan du se den kritikerrosade Karpe-dokumentären på Viaplay.
Vi vill hellre se Durek som norsk kung! Netflix kokar pinsam, bitvis amatörmässig, såpopera-soppa av historien om det norska kronprinsparet.
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Nu är musen störst av dem alla! Det tog bara Musse Pigg två och ett halvt år att putta ner Netflix från strömningstronen.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend