Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Här är trailern till The Matrix: Resurrections

Kommer på bio och HBO Max 22 december.
The Matrix Resurrections

Vi har inte hört något från Neo (som spelas av Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) sedan ”The Matrix: Revolutions” från 2003.

Men nu är uppföljaren på väg. ”The Matrix: Resurrections” kommer på bio den 22:e december och går också att strömmas direkt på HBO Max, som vi lyckligtvis kommer att få tillgång till i Skandinavien redan i oktober.

Sedan i början av veckan har man kunnat välja mellan det blå och det röda pillret och sedan se en teaser på filmens officiella hemsida. Men nu har den officiella trailern äntligen landat:

 

Neo har tydligen glömt vem han är, men han tycks fortfarande vara en fena på kung-fu!

Annons

Förutom Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss medverkar skådespelare som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas och Christina Ricci i filmen, som regisseras av Lana Wachowski.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.