Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Äntligen! The Witcher på väg tillbaka till Netflix

The Witcher säsong 2 kommer att ha sin globala premiär på Netflix fredagen den 17 december 2021

Av / 2021-07-13 - 11:50
Äntligen! The Witcher på väg tillbaka till Netflix

Vår egen recensent var inte precis imponerad av den första säsongen av ‘The Witcher’, men både andra i redaktionen och ett mycket stort antal Netflix-användare var extremt entusiastiska över den stämningsfulla fantasy-serien med Henry Cavill (‘Man of Steel‘) i huvudrollen som Geralt af Rivia.

Läs också Cavill är en vandrande katastrof! En dryg månad efter premiären har The Witcher hunnit bli en av Netflix största succéer – vi fattar verkligen inte varför.

Den första säsongen såg dagens ljus strax före Covid-pandemin, så produktionen av den andra säsongen var kraftigt försenad. Filminspelningen stoppades helt när Covid-restriktionerna slog ut världen i mars 2020 och återupptogs först i augusti 2020.

Men nu är väntan äntligen över. Netflix har precis släppt den första teasern för andra säsongen (se den under artikeln) och tillkännagivit det officiella utgivningsdatumet som kommer att vara den 17 december.  

Om The Witcher

The Witcher är baserade på de storsäljande fantasyböckerna och är en episk historia om ödet och familjen. Det är berättelsen om de sammanflätande ödena för tre individer i den stora världen ”The Continent” där människor, älvor, häxor, tomtar och monster kämpar för att överleva och trivas. En värld där gott och ont inte alltid är lätt att identifiera.

The Witcher

Om The Witcher säsong 2

Övertygad om att Yennefer förlorade sitt liv i slaget Sodden, tar Geralt af Rivia prinsessan Cirilla till den säkraste platsen han känner nämligen hans barndomshem Kaer Morhen. Medan kontinentens kungar, troll, älvor och demoner strider om herravälde utanför murarna måste han skydda flickan från något mycket farligare, den mystiska kraft som hon har inom sig.

I den andra säsongen av The Witcher ansluter sig danska Kim Bodnia (Vesemir) till rollerna tillsammans med, Lars Mikkelsen (Stregobor).

Medverkande : Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Royce Pierreson (Istredd), Eamonn Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Mecia Simson (Francesca), Paul Bullion (Lambert), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Adjoa Andoh (Nenneke), Anna Shaffer (Triss Merigold), Simon Callow (Codringher), Kristofer Hivju (Nivellen) och Agnes Born (Vereena).

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen