TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Smakprov: Vi har testat Tesla Model S Plaid

Geir och Audun har provkört Tesla Model S Plaid! Hela testet kommer lördag, här får du en liten försmak.

forfatter
Publicerad 2023-01-24 - 16:36

Den uppdaterade facelift-versionen av Tesla Model S såg dagens ljus 2021, och nu har den kommit till Norden. Utsidan har uppdaterats något, bland annat med nya strålkastare, men det är definitivt invändigt som de största skillnaderna finns.

Det första du märker är racingratten eller yoke-en. Den ger fri sikt av instrumentpanelen hela tiden. Om du inte gillar det kan du välja en rund ratt i stället.

Läs också Här inne blir det knäpptyst Teslas 2021-modeller är inte bara snabbare än blixten, de får ett saftigt ljudsystem med aktiv brusreduktion.

Den 17 tum stora huvudskärmen har gått från stående till liggande läge och är nu bättre lämpad för video- och spelinnehåll (i parkerat tillstånd, förstås). Bilen har nämligen fått en spel-PC ombord med 10 teraflops processorkraft och möjligheten att ansluta trådlösa spelkontroller. Till exempel Xbox-kontrollen.

Tesla Model S Plaid
Hetare: Den nya Model S, inklusive Plaid, har fått ett något uppdaterat utseende. Foto: Tesla

22 högtalare

Nyheten erbjuder också intressant läsning för audiofiler: Bilen har nämligen fått en ny stereoanläggning med totalt 22 högtalare och 960 watt förstärkareffekt. Inte bara det, ljudsystemet är också utrustat med aktiv brusreducering.

Läs också Snabbaste Teslan hittills! Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
Tesla Model S Plaid Laguna Seca outside

L&B testar Tesla Model S Plaid

Plaid-versionen är den grymmaste av dem alla, utrustad med tre kraftfulla motorer på totalt 1020 hk! Det satte banrekord för elbilar på Laguna Seca. Nu är det vår tur att köra Tesla Model S Plaid.

Vi kan omedelbart avslöja att detta är det mest galna vi någonsin har testat. En körupplevelse som är lika skrämmande som glädjefylld. Du kan läsa hela testet denna lördag, men i videon nedan kan du få en liten försmak!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lyd & Bilde (@lydogbilde)

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Världens snabbaste gatubil är rent ut sagt skrämmande Mytomspunna Model S Plaid uppmuntrar till att bryta mot lagen. Och inte bara på grund av hastigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift och mer kraft Snabbare, sportigare och med längre räckvidd.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galenskap på fyra hjul! Geir och Audun har provkört Tesla Model S Plaid! Hela testet kommer lördag, här får du en liten försmak.
Det här är Årets bil 2023 Car of the Year för 2023 har utsetts.
Teslas prissänkning: Har de förändrat bilmarknaden? Nu får du plötsligt en rymlig Model Y familjebil till priset av en småbil. Det borde få konkurrenterna att darra.
Följ Ljud & Bild